News Flash:

AJOFM Timis impartaseste din experienta sa partenerilor sarbi

9 Aprilie 2014
715 Vizualizari | 0 Comentarii
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş îi ajută pe vecinii sârbi să înţeleagă importanţa formării de parteneriate cu diferite instituţii şi organizaţii neguvernamentale să dezvolte capacităţi instituţionale prin accesarea de proiecte cofinanţate din Fondul Social European, precum şi să se implice în incluziunea socială a persoanelor de etnie romă.

'Având în vedere experienţa României în ceea ce priveşte gestionarea procesului de tranziţie economică şi socială şi a celui de aderare la Uniunea Europeană, inclusiv prin modernizarea instituţională şi legislativă în domeniul ocupării forţei de muncă şi incluziunii sociale, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş şi-a oferit expertiza în domeniile menţionate, în cadrul unei vizite efectuate la începutul acestei săptămâni de o delegaţie sârbă la noi', a declarat miercuri Georgiana Grigorie, director executiv adjunct al AJOFM. 

Acţiunea se desfăşoară în cadrul Proiectului de înfrăţire instituţională intitulat 'Pregătirea instituţiilor sârbe specializate în piaţa muncii pentru Strategia Europeană de Ocupare a Forţei de Muncă'. AGERPRES

ajofm
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1008 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013070 (s)