News Flash:

Ai parul plin de matreata? Iata o posibila cauza si cateva remedii

2 Noiembrie 2015
1497 Vizualizari | 0 Comentarii
matreata
Milioane de oameni din intreaga lume sufera de matreata, una dintre bolile de piele cele mai comune. Matreata este un tip de dermatita seboreica – o boala care este tratată.
Prin urmare, nu ar trebui să fim surprinşi daca vom vedea “matreata pe sprancene”, fulgi pe nas sau în spatele urechilor. Boala poate afecta multe zone diferite ale corpului nostru. 
Matreata provoacă totuşi o serie de factori negativi, cum ar fi schimbările climatice, de exemplu, mergi in vacanta în unele ţări nordice reci şi astfel imunitatea scade. 
Ultimul factor are un rol decisiv in aparitia tuturor bolilor de piele. Trebuie să fim atenţi în alegerea de produse cosmetice. 
Pentru că dacă nu alegem produse de suficienta calitate putem agrava sau determina dezvoltarea bolii. Exista zeci de retete anti-mătreaţă de la bunica – un decoct de urzici si unt de arahide cu lamaie sunt numai bune pentru a freca scaplul.
Samponul este, de asemenea, văzut ca un bun ajutor in lupta impotriva matretii. Decoctul de urzici se poate obtine prin fierbere de 200 g urzici timp de 10 minute şi apoi se lasă la macerat timp de 2 zile in frigider.
Frumoasele.ro

matreata dermatita seboreica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004853 (s)