News Flash:

Ai grasime pe burta? Iata cum sa scapi de ea

12 Decembrie 2015
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
grasimea de pe abdomen

Limonada cu ceai verde este o combinatie excelenta si are rolul de a accelera metabolismul, stimuland totodata eliminarea depunerilor adipoase.


Cine nu isi doreste sa aiba stomacul plat si bine tonifiat? Celebrul Dr. Oz are cateva solutii rapide si eficiente pe care le recomanda ca sa elimini grasimea de pe burta si sa ai un abdomen de invidiat.


Pe langa rolul important al exercitiilor fizice, cateva dintre cele mai bune trucuri alimentare te pot ajuta sa intensifici arderea grasimilor in zona abdominala si sa obtii rezultate spectaculoase intr-un timp mai scurt.


1. Consuma limonada cu ceai verde


Antioxidantii care se regasesc in ceaiul verde au rolul de a accelera metabolismul si de a favoriza eliminarea grasimilor. Partea proasta este ca atunci cand ceaiul este ingerat, o parte din antioxidanti se pierd, explica Dr. Oz, care recomanda adaugarea sucului de lamaie. Prin amestecarea ceaiului verde cu zeama de lamaie, antioxidantii sunt absorbiti mult mai usor de catre organism si astfel grasimile sunt eliminate mai rapid.


Pentru a prepara limonada, se lasa la infuzat un plic de ceai in doua cani cu apa fiarta, timp de 20 de minute, pentru a permite eliberarea antioxidantilor. Dupa ce s-a racit putin, se amesteca ceaiul obtinut cu zeama de la o jumatate de lamaie.


2. Atentie la grasimea viscerala!


Dr. Oz explica faptul ca fiecare corp are un anumit tip de grasime, iar unele sunt mai periculoase decat altele. Grasimea subcutanata se afla sub piele, este moale si o simti atunci cand apesi abdomenul cu degetul. In schimb, grasimea viscerala este periculoasa, deoarece se afla in interiorul cavitatii abdominale si poate sa inconjoare organele vitale din corp.


Aceasta poate sa fie una dintre cauzele principale pentru care nu reusesti sa slabesti in zona abdominala, avertizeaza Dr. Oz.


Ca sa scapi de acest tip de grasime periculoasa este important sa stii ca ea este favorizata de un consum ridicat de carbohidrati care contin zahar si faina. Dr. Oz recomanda utilizarea unor condimente care au rolul de a stabiliza nivelul glicemiei dupa ce ai consumat dulciuri fainoase. Asadar, nu uita sa adaugi 1/2 de lingurita de scortisoasa, cuisoare, piper cayenne sau turmeric la fiecare masa pe care o consumi. De exemplu, foloseste scortisoara si cuisoarele in cerealele integrale de la micul dejun sau la cafea, iar celelalte condimente presara-le peste salata sau mancarea de la pranz sau cina. Te vor ajuta sa stimulezi arderea grasimilor din zona abdominala.


3. Consuma zilnic o salata care topeste grasimea abdominala


O combinatie de ingrediente care te ajuta sa scapi de grasimea de pe abdomen este urmatoarea: 3 grepfruturi, 1 morcov, 1/3 cana cu frunze de coriandru sau patrunjel, 2 linguri cu fistic crud. Pentru vinegreta ai nevoie de chili, 1 catel de usturoi, 3 linguri cu zeama de lamaie, 1 lingura cu zahar brut si o lingura si jumatate de sos de peste asiatic. Se combina salata cu vinegreta.


4. Foloseste uleiul de sofranel


Potrivit cercetarilor, uleiul de sofranel favorizeaza eliminarea grasimii de pe abdomen si suprima pofta de mancare exagerata.


dr oz
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007706 (s)