News Flash:

Ai fire albe? Uite ce sa folosesti ca sa-l readuci la culoarea naturala

23 Februarie 2018
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
fire

Firele de par gri sunt un cosmar pentru multe femei, deoarece acestea sunt considerate a fi primul semn al imbatranirii. Prin urmare, femeile sunt gata sa incerce orice pentru a acoperi firele de par gri. Exista mai multe produse si vopsele de par, care pot acoperi firele de par gri. Cu toate acestea, efectele lor sunt doar temporare si au venit cu un numar mare de efecte secundare.

In primul rand, trebuie sa stiti ca albirea prematura a parului poate fi declansata de numeroase conditii de sanatate si alegeri dietetice sarace. De exemplu, aceasta problema cosmetica poate fi cauzata de fluctuatiile hormonale, fumatul, poluarea, stresul, utilizarea de produse improprii de par, raceli cronice, sinuzita si tulburari tiroidiene. Mai mult decat atat, firele gri pot aparea ca urmare a unor cantitati scazute de melanina.
Deci, in loc sa folositi produse pline de substante chimice dure, care fac mai mult rau decat bine, puteti incerca unele alternative naturale. Cel mai important lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa consumati o dieta sanatoasa si hranitoare. Mai mult decat atat, puteti incerca urmatorul remediu natural, care se bazeaza pe doua ingrediente disponibile si puternice.

Ingrediente:
ulei de nuca de cocos organic (cantitatea va depinde de lungimea parului tau)
3 lingurite suc de lamaie organice, proaspat stoarse
Instructiuni:
Ar trebui sa se amestece cele doua ingrediente pana cand veti obtine un amestec omogen. Apoi, se aplica amestecul pe par si masati pielea capului. Lasa sa actioneze timp de cel putin o ora. In cele din urma, spalati-l cu un sampon bland. Se repeta acest tratament o data pe saptamana.
De ce este acest remediu atat de benefic?

Cele doua ingrediente utilizate in acest remediu sunt darurile cele mai versatile si benefice ale naturii. Uleiul de cocos este ambalat cu proprietati anti-microbiene, acid lauric, si acizi grasi cu lant mediu, care pot trata si imbunatati starea parului. Prin urmare, uleiul de nuca de cocos poate conditiona scalpul, de a promova cresterea parului, intarirea parului, tratarea parului deteriorat si inversa parul gri. Mai mult decat atat, poate lupta impotriva matretii si lasa parul neted si moale.
Pe de alta parte, sucul de lamaie poate preveni albirea prematura. Datorita vitaminei B, vitaminei C si continutului de fosfor, sucul de lamaie hraneste parul si trateaza cauzele parului gri.
 


cosmar imbatranirii ulei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006991 (s)