News Flash:

Ai auzit de cura de detoxifiere cu apa oxigenata?

26 Mai 2018
1559 Vizualizari | 0 Comentarii
apa oxigenata

Majoritatea oamenilor nu dau prea mare atentie nivelului pH-ului din organism, insa ar trebui sa se documenteze mai mult, in aceasta privinta, deoarece dieta nesanatoasa, pe care o consumam, poate pune mari probleme sanatatii generale . Pentru a inlatura nivelul de aciditate din organism, datorat consumul de zahar, carne procesata si grasimilor sanatoase, oamenii trebuie sa consume alimente alcaline. Astfel, nivelul pH-ului va creste si astfel, ne putem proteja de foarte multe boli.

Exista doua metode prin care poti afla care este nivelul pH-ului din organism. Fie folosesti benzi speciale, pe care le achizitionezi din farmacie, fie iti analizezi foarte bine simptomele. Daca suferi de: 
Oboseala constanta
Incapacitatea de a respira
Suspin
Dureri si crampe musculare
Simti ca nu primesti suficient aer in plamani.



Deci, daca te confrunti cu aceste simptome, probabil ca aciditatea din organismul tau este una crescuta. Din fericire, exista o solutie ieftina si eficienta, apa oxigenata! De ce trebuie sa iti echilibrezi pH-ul din organism? Pentru a nu mai avea dureri de cap, imunitate scazuta si risc crescut de imbolnavire! Apa oxigenata este extrem de eficienta in combaterea bacteriilor anaerobe. Apa oxigenata contine o molecula extra de oxigen, asa ca poate oferi organismului un electrod in plus, care sa ajute la cresterea pH-ului.
Exista date care atesta eficienta apei oxigenate, inca din anul 1920. Se pare ca atunci se utiliza acest preparat, pentru a trata afectiunile pulmonare, ale militarilor ranoti in Razboiul Mondial. De atunci, au existat peste 7000 de studii care confirma faptul ca apa oxigenata este extraordinara pentru sanatatea organismului uman. Cea mai buna metoda de a absorbi apa oxigenata, este sa o folosesti la nivelul pielii, asa ca iti recomand sa pui apa oxigenata in cada cu apa calda si sa stai timp de 30 de minte. In acest timp, organismul poate absorbi o cantitate de 2-4 ml.

Urmeaza cu grija aceste instructiuni, pentru a-ti creste nivelul de pH, din organism:
Pregateste o cada cu apa calduta: aceasta iti va deschide porii si va maximiza capacitatea de absorbtie a apei oxigenate.
Pune sare grunjoasa: adauga jumatate de kilogram de sare, in cada, pentru a reduce nivelul de aciditate din organism. Ai grija, deoarece va creste nivelul de aciditate de la nivelul pielii, asa ca iti recomand ca la final sa faci un dus rece.
Pune un litru de apa oxigenata bio (diluata in proportie de 3%): nu folosi apa oxigenata clasica, deoarece contine ingrediente toxice. Cere la plafar sau farmacie apa oxigenata, speciala pentru tratamentele medicale.
Stai in cada timp de 30 de minute: pentru ca organismul sa poata absorbi cantitatea necesara de peroxid.
La final, fa un dus rece. Astfel, vei elimina aciditatea de la nivelul pielii.

Nu uita, acest tip de baie ajuta la cresterea nivelului de pH si confera energie, asa ca nu iti reomand sa faci baia inainte de culcare, deoarece poti avea probleme cu somnul. Poti incerca aceasta baie si daca esti racit, vei scapa mult mai repede de virusi!
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006987 (s)