News Flash:

Afla cum va fi ziua de azi pentru tine, in functie de zodie

12 Iulie 2016
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zodie
Berbec
Este posibil sa trebuiasca sa gazduiesti un eveniment, insa apar tot felul de probleme. Pastreaza-ti cumpatul si gandeste creativ.

Taur
Dai de un pisalog la un eveniment social si iti trebuie foarte multa rabdare pentru a nu-l trimite la plimbare. Incearca sa fii diplomat.

Gemeni
Este o zi ideala sa te dedici hobby-urilor pe care le ai. Excelezi cand vine vorba de activitati creative, dar nu si la activitati practice.

Rac
Un subiect te pasioneaza atat de tare incat, vorbind despre el, reusesti sa atragi curiozitatea celor din jur. Esti privit ca un profesor.

Leu
Te feresti de agitatie, astazi. Esti intr-o dispozitie meditativa si iti place sa te lasi cuprins de idei profunde, chiar daca nu practice.

Fecioara
Incepi sa privesti relatia amoroasa in care te afli cu mai multa logica. Descoperi defecte la partener si posibile puncte slabe ale cuplului.

Balanta
Situatia ta actuala devine o sursa de nemultumire. Incepi sa te gandesti serios la oportunitatea unei schimbari radicale in viata ta.

Scorpion
De regula ai o gandire riguroasa, care pleaca de la date concrete. Azi tinzi sa speculezi mai mult, insa. Nu te lasa dus de val.

Sagetator
Iti vin multe idei bune, dar in agitatia zilei este posibil sa le uiti. Poate ca ar trebui sa le notezi pentru a le aplica alta data.

Capricorn
Totul pare roz in viata amoroasa. Ti se pare ca traiesti intr-un basm. Bucura-te de aceste clipe, dar incearca sa ramai cu picioarele pe pamant.

Varsator
Energia pe care o simti inca de dimineata te face sa abordezi cu multa determinare un proiect personal. Iti faci un program si te tii de el.

Pesti
Iti petreci ziua visand cu ochii deschisi la calatorii in locuri indepartate. Planurile tale de vacanta sunt indraznete, dar nerealiste. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006641 (s)