News Flash:

Afla cum va fi ziua de azi pentru tine. Ce spune fiecare zodie

9 Iulie 2016
1407 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Horoscop 2016 RAC - Se poate sa primiti aprecieri din partea unui juriu sau poate copiii se bucura de un succes si noi pe langa ei. O sa revedeti o persoana de care va leaga niste sentimente profunde si relatia poate deveni si mai serioasa, o sa va puteti casatori, daca va simtiti pregatiti

Horoscop 2016 LEU - O sa va faca placere sa dati curs unei invitatii la o serata, un coctail, intr-o atmosfera pe gustul vostru. Puteti porni la drum, sa va bucurati de un peisaj feeric, sa va vedeti cu prietenii sau doar de dragul copiilor, ca sa se joace in aer liber, sa inoate in mare, la piscina, intr-un rau.

Horoscop 2016 FECIOARA - E posibil sa va scoata cineva la masa in oras, si sa primiti si ceva in dar, fara un motiv expres, ci de drag. Un program incarcat, aveti ceva treaba pe-acasa, in prima jumatate a zilei, dupa care, daca n-aveti chef de musafiri poate va duceti voi intr-o vizita.

Horoscop 2016 BALANTA - Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care va rezona cu voi, sufleteste si o sa aveti incredere in viitorul relatiei, ca intuitia nu va-seala. Se prea poate sa refaceti cercul de prieteni cu care ati tot plecat in excursii si sa iesiti pe cate undeva, sa fiti din nou ca pe vremuri.

Horoscop 2016 SCORPION - Relatia voastra sentimentala se poate sa treaca printr-o nebuloasa, dar sa-mprastie toata ceata, daca petreceti o zi, doua departe de casa. E posibil sa iesiti la o cafea cu cineva care v-a promis mai demult un job si sunt sanse mari sa va-ntelegeti la pret si sa iasa o colaborare.

Horoscop 2016 SAGETATOR - Se poate sa luati parte la o competitie amicala, e si o miza, oricum, o sa va faca placere sa circule un pic de adrenalina prin vene. Va-ntalniti cu prietenii, o fi ziua cuiva de nastere sau iesiti pur si simplu la piscina, la masa impreuna sau va duceti la un picnic.

Horoscop 2016 CAPRICORN - Un raspuns din partea cuiva care va iubeste si o sa scapati de incertitudini, o sa va vina inima la loc. S-ar putea sa le fiti de mare ajutor unor persoane mai in varsta si sa le duceti ce le trebuie sau sa iesiti la un picnic la o plimbare, la o cumparatura.

Horoscop 2016 VARSATOR - O s-aveti prilejul sau o sa-l creati chiar voi, sa cunoasteti si mai bine o persoana care va picat cu tronc. Dispuneti de niste bani si o sa va permiteti unele mici placeri , sa iesiti cu familia la un restaurant sau dati o fuga la munte ori la mare, sa va destindeti.

Horoscop 2016 PESTI - O iesire la plimbare, va duceti la un spectacol, pot fi si alte momente festive la care o sa faceti act de prezenta. Se poate sa va duceti la o ceremonie religioasa, se casatoresc niste prieteni, ori poate suntei invitati la o gala, e ceva festiv, o sa va placa.

Horoscop 2016 BERBEC - E cineva care vrea sa faca parte din viata voastra si o sa va faca curte asidua, in speranta ca o sa va pierdeti capul rapid. O sa cheltuiti mai multi bani decat aveti de gand, dar veti beneficia si de niste gratuitati la masa, ori la plaja acolo unde petrece cateva ore bune.

Horoscop 2016 TAUR - O invitatie la ziua cuiva, la o petrecere in aer liber, si o sa va faceti prieteni noi, cu care veti calatori mai des in urmatoarele saptamani. Ati putea da o fuga la mare si sa va-ntoarceti pana diseara daca nu v-ati aranjat nimic sa ramaneti si maine, vedeti ce se mai poate face.

Horoscop 2016 GEMENI - O sa va puteti intelege mult mai bine cu cineva care parea inabordabil pentru ca va renunta la scutul de aparare. O s-aveti un anturaj pe lungimea voastra de unda si o sa puteti petrece doua zile departe de casa, intr-o atmosfera de vacanta si-o sa va-ntoarceti refacuti.

rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn varsator pesti taur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005263 (s)