News Flash:

Afla cum poti scapa de surplusul de GRASIME din zona ABDOMENULUI cu pana la 8 cm in doar 7 zile! Ai nevoie doar de 3 ingrediente pentru a prepara aceasta RETETA MINUNE…

11 Iulie 2017
1660 Vizualizari | 0 Comentarii
grasime
Iata o reteta uimitoare a unui ceai care topeste pur si simplu grasimea abdominala intr-o saptamana!


Ingrediente:
– Ceai verde

– scortisoara

– frunze de dafin
Se prepara astfel:
Fierbe 700 ml apa, opreste focul si adauga in vas un betisor de scortisoara, cateva foi de dafin si trei linguri rase de ceai verde. Acopera vasul cu un capac si lasa fiertura la infuzat timp de 15 minute, dupa care strecoar-o si pune-o la racit.
Mod de administrare:
Cel mai potrivit moment al zilei pentru consumarea ceaiului de slabit este dimineata pe stomacul gol imediat dupa trezire. Pentru reglarea metabolismului, se recomanda sa bei o a douacana imediat dupa servirea micului – dejun si inca o cana pana la ora 18.00.
Consumul zilnic a 3 cani din acest ceai te ajuta sa slabesti considerabil, in special in zonele critice ale corpului precum abdomenul, coapsele si fundul. Primele rezultate se observadupa numai 7 zile. Multi dintre cei care au incercat acest ceai sustin ca si-au redus circumferinta abdomenului cu pana la 8 cm inca din prima saptamana.
Cele trei ingrediente ale acestei bauturi au proprietati de ardere a grasimilor si de accelerare a metabolismului, iar consumul acestui ceai trebuie suplimentat cu o alimentatie echilibrata si un stil de viata activ.

ceai verde scortisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006024 (s)