News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

19 Februarie 2018
1039 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic 1

Horoscop, luni, 19 februarie 2018. Taurii au o zi tensionata. Pot face schimbari pe care le doresc de mult

Horoscop 19 februarie 2018 – Berbec
Chiar daca tu esti ca un arc sau ca un arici, din diverse cauze, ceilalti nu sunt asa si nici nu inteleg motivele pentru care tu alegi sa adopti o astfel de atitudine. Poti strica relatii, daca nu ai grija.

Horoscop 19 februarie 2018 – Taur
Tensiunea acestei zile poate fi suportata foarte usor si transformata in motorul unor schimbari pe care le doresti de mult, dar pe care nu ai avut energia necesara sa le faci.

Horoscop 19 februarie 2018 – Gemeni
Este posibil sa te surprinda neplacut starea de iritare in care vor fi unii dintre cei cu care colaborezi, dar daca nu-i dai importanta, nu vei avea de infruntat complicatii nedorite.

Horoscop 19 februarie 2018 – Rac
Ai ocazia de a te delimita, in taina inimii tale, de orice sentiment negativ si de a alunga departe orice urma de indoiala legata de capacitatea ta de a-ti realiza visele.

Horoscop 19 februarie 2018 – Leu
Este o zi luminoasa, care accentueaza optimismul si gandurile bune, dar poate aduce si o risipire in discutii fara scop sau finalitate. Alegerea e a ta.

Horoscop 19 februarie 2018 – Fecioara
S-ar putea sa ti se para cam agitata ziua de azi, dar cu siguranta vei reusi sa vezi si partea ei buna, care vine prin curajul de a face ceea ce crezi ca este bine pentru toti.

Horoscop 19 februarie 2018 – Balanta
Ai toate motivele sa privesti cu incredere spre viitor, mai ales acum, cand descoperi cat de multe ai in comun cu persoanele speciale cu care te-ai asociat de putin timp.

Horoscop 19 februarie 2018 – Scorpion
Descoperi noi si noi motive pentru a te orienta spre dezvoltarea profesionala, dar astazi poti vedea si de ce trebuie sa cedezi anumite responsabilitati altora.

Horoscop 19 februarie 2018 – Sagetator
Esti foarte motivat sa iti schimbi viata, sa o faci mai curata, mai nobila si mai onorabila. Acum ai si sansa de a reusi acest lucru, macar printr-un prim pas in directia buna.

Horoscop 19 februarie 2018 – Capricorn
Incerci sa te ascunzi in spatele unor intentii nobile, dar planurile tale secrete nu sunt deloc greu de ghicit, iar adversarii necunoscuti sunt deja la curent cu ele.

Horoscop 19 februarie 2018 – Varsator
Ai mare nevoie de o raza de lumina ca aceea pe care ti-o aduce aceasta zi, printr-un prieten sau prin partenerul de cuplu, pe care il redescoperi.

Horoscop 19 februarie 2018 – Pesti
Evoluezi bine la locul de munca si asta iti da siguranta si te ajuta sa iti

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005817 (s)