News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

19 Decembrie 2017
854 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2

Horoscop 19 decembrie 2017 – Berbec

Atmosfera devine mai rece si la serviciu, si acasa, iar pe acest fond poti ceda mai usor tentatiei de a te purta cu asprime cu cei din jur, din motive care nu iti sunt clare nici tie.

Horoscop 19 decembrie 2017 – Taur

Ai tendinta de a reveni la un mod mai vechi, depasit, de a vedea viitorul propriu si pe al celor de care ai grija. Ar fi bine, pentru toti cei din jur si implicit pentru tine, sa rezisti acestei tentatii.

Horoscop 19 decembrie 2017 – Gemeni

Este posibil sa fii atras de ganduri pesimiste si din acest motiv sa tinzi spre concluzii triste. Doar de tine depinde cum va evolua dispozitia ta de azi.

Horoscop 19 decembrie 2017 – Rac

Poti face pace cu cei din jur, daca asta doresti, chiar si in aceasta zi, care ti se poate parea nepotrivita pentru asa ceva, fiindca aduce o anume raceala in relatii.

Horoscop 19 decembrie 2017 – Leu

Ai multe pe cap si la toate acestea se poate adauga o oboseala suspecta, provocata, cel mai probabil, de nemultumirile tale legate de munca, de volumul de efort pe care trebuie sa-l depui sau de relatiile nu tocmai cordiale cu sefii.

Horoscop 19 decembrie 2017 – Fecioara

Ai mare nevoie de momentul de generozitate pe care il aduce ziua de astazi. Cei dragi, dar nu numai ei, se vor bucura de acest moment.

Horoscop 19 decembrie 2017 – Balanta

Ai de ales intre a te concentra pe lipsa de seriozitate a unor apropiati si a duce la bun sfarsit planurile frumoase pe care ti le-ai facut pentru azi. Este evident ca a doua optiune iti este recomandata.

Horoscop 19 decembrie 2017 – Scorpion

Poate fi o zi deosebit de agreabila, daca vei accepta sa dai curs dorintei de a darui din timpul tau, din energia ta si din atentia ta celorlalti.

Horoscop 19 decembrie 2017 – Sagetator

Cobori cu picioarele pe pamant si s-ar putea sa nu iti fie pe plac tot ce gasesti. Buna dispozitie te va ajuta sa le rezolvi insa pe toate, la timpul lor.

Horoscop 19 decembrie 2017 – Capricorn

Partea buna din fiinta ta iti poate asigura o zi frumoasa, pentru ca te indeamna sa te intorci la suflet, la ceea ce te ajuta sa intelegi mai bine viata.

Horoscop 19 decembrie 2017 – Varsator

Este o zi care te invita la discretie, dar nu la raceala sau la instrainarea de cei apropiati. Oricate scuze crezi ca ai avea, consecintele le vei suporta si tu.

Horoscop 19 decembrie 2017 – Pesti

Poate ca nu iti va placea oscilatia pe care o aduce ziua de astazi, dar daca te gandesti mai bine, vei descoperi ca asa pot sa apara idei si decizii bune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013070 (s)