News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

22 Octombrie 2017
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop11
Relaxare azi. Poate facem cumva sa ne mai odihnim, sa ne gasim preocupari noi pe langa casa, de dragul alor nostri, sa fim si cu ei, si eventual sa-i luam si pe ei la plimbare, la film, la sepctacol.


Vibratia zilei este 22 si o sa ne bucuram de noile cunostinte care pot aduce o lumina in viata noastra.


BALANTA: Ati putea primi un cadou care sa va schimbe parerea despre acea persoana care va apreciaza si vrea sa fie reciproc sentimentul. O intalnire care sa v-aduca o stare de efervescenta, sa va faca sa visati la o relatie, la finalizarea ei, sa deveniti un cuplu, o familie.


SCORPION: Invitatie de onoare la o petrecere, poate se impune un dress code si-o sa trebuiasca sa scoateti niste bani din buzunar.Se pare c-o sa scoateti din banii pusi de-o parte ca sa iesiti impreuna cu familia la masa in oras, sau ca dati o raita pe la rudele care locuiesc prin imprejurimi, ca sa va-ntoarceti pana la noapte.


SAGETATOR: O sa refaceti grupul de altadata si o sa va reluati activitatile care va  scot din starea de monotonie, ca sa va revigorati. S-ar putea sa vina un musafir de la drum, sa-l gazduiti si sa iesiti pe unde stiti ca i-ar placea, si voua la fel, si o sa va simtiti in elementul vostru.


CAPRICORN: Apare vreo obligatie de familie, sa va vedeti musai cu cineva apropiat care duce lipsa de ceva, sau e masa de duminica - in familie. Poate cand iesiti la cafea cu prietenii o sa aflati intamplator de un job care v-ar rotunji veniturile si v-ar propulsa in cariera, numai s-aveti voi curaj sa va aventurati la asa ceva.


VARSATOR: Se poate sa va dati intalnire cu cineva care va poate deveni partener de viata, daca o sa descoperiti suficient de multe puncte in comun. O sa reglati comunicarea cu partenerul de viata, poate iesiti mai des impreuna, plecati ori de cate ori puteti intr-o excursie sa schimbati locul, anturajul.


PESTI: E o chimie in relatia sentimentala, dar poate veniti cu ceva nou, sa-i faceti zilnic o surpriza partenerului sa nu intervina rutina. Poate aflati ca vi s-a aprobat o slujba, ca puteti incerca si in alta parte sa munciti, c-o sa fiti bine cotati, o sa va bucurati de admiratia celor din jur.


BERBEC: E cineva care nu poate sa renunte la voi si o sa vina sa mai stati de vorba sa mai dati o sansa relatiei voastre - vedeti ce se poate face. Se poate sa-ntalniti tot felul de oameni care sa vina cu o idee, o vorba buna, poate veti iesi la socializare impreuna si o sa va faceti un grup al vostru.


TAUR: Se poate sa revina cineva care vrea sa va propuna o afacere, sa vorbiti pe-ndelete la o cafea, si sa spuneti cum vedeti voi situatia. Se poate sa-ntalniti tot felul de oameni care sa vina cu o idee, o vorba buna, poate veti iesi la socializare impreuna si o sa va faceti un grup al vostru.


GEMENI: Un anturaj care vi se potriveste si veti avea parte de o duminica relaxanta, fie ca vreti sa faceti miscare, fie vedeti filme, piese de teatru. Se poate sa-ntalniti tot felul de oameni care sa vina cu o idee, o vorba buna, poate veti iesi la socializare impreuna si o sa va faceti un grup al vostru.


RAC: O sa-i invitati pe niste prieteni la voi la masa, ori la cafea, la desert, va doriti o companie care sa va completeze frumos si-o s-o aveti. E o reusita a copiilor de care o sa va bucurati cu toti ai vostri, sau va duceti la un botez, puteti fi si nasi, la o adica sau e o ceremonie la care veti fi si voi martori.


LEU: Poate va invita cineva sa degustati niste bunatati preparate in casa si sunteti dispusi sa luati si trenul ca sa ajungeti la acea destinatie. O sa va plimbati cu lejeritate, vi se vor alatura si prietenii, un frate, o sora, poate e un du-te vino care sa va mai spele gandurile, s-aveti o stare de spirit si mai buna.


FECIOARA: Poate o sa luati parte la niste cursuri de week-end, sau o sa faceti mai des team-buildinguri, sa va acomodati cu colegii si sefii de la munca. Se pare c-o sa dedicati mai mult timp familiei si o sa va faceti planuri pentru saptamanile care urmeaza, sa contribuiti la aniversari, nunti, botezuri si alte sarbatori.

balanta scorpion sagetator capricorn varsator pesti berbec taur gemeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005132 (s)