News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

20 Septembrie 2017
1185 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0
Berbec

Daca ai cumparat ceva de care nu aveai nevoie, astazi o sa te simti vinovat, iar asta pentru ca ai ramas fara bani prea devreme.

Taur

Incercarea de a echilibra emotiile cu logica nu iti reuseste azi, caci o sa ai niste discutii mai speciale cu membrii familiei.

Gemeni

Astazi simti nevoia sa dai frau liber creativitatii. Poate ar trebui sa scrii ceva. Daca nu te simti inspirat, amana pentru mai tarziu.

Rac

Un prieten va veni cu niste propuneri putin realiste de a face bani. Asculta-l si incearca sa ii explici unde greseste cu ideea lui.

Leu

Esti ingrijorat din cauza unor probleme legate de viata profesionala. Incearca sa te relaxezi si sa gandesti totul la rece.

Fecioara

Incerci sa asimilezi niste informatii noi, insa renunta la graba, acorda-ti putin timp pentru a invata toate lucrurile noi.

Balanta

Te gandesti sa incepi o afacere, caci ai obosit sa muncesti pentru altcineva. Gandeste-te la ce iti doresti si actioneaza in acea directie.

Scorpion

Niste evenimente sociale la care participi te aduc mai aproape de oameni noi si interesanti. O sa cunosti pe cineva special.

Sagetator

Faci niste cercetari care se dovedesc a fi de lunga durata. Acorda-ti mai mult timp, daca iti doresti sa atingi ce ti-ai propus.

Capricorn

Trebuie sa iei o decizie care necesita atentie, logica si disponibilitate, insa devii din ce in ce mai emotiv. Analizeaza situatia.

Varsator

Astazi vei intra in contact cu o persoana pe care o admiri si cu care nu ai mai interactionat de mult timp. Bucura-te de moment.

Pesti

Te simti complesit de stresul lucrurile pe care le ai de facut pana la sfarsitul zilei. Relaxeaza-te si totul va fi mult mai usor.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004832 (s)