News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

17 August 2017
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala
Berbec


Lupta cu starea ta de emotivitate ajunsa azi la cote alarmante, care te poate face sa aluneci usor spre manifestari extreme ale emotivitatii: panica, lacrimi, depresie, teama. Cu un dram de vointa, poti depasi cu brio acest moment de slabiciune. Se stie ca esti un om al trairilor emotionale, dar de data aceasta trebuie sa demonstrezi ca din razboiul permanent dintre emotie si ratiune, tot ratiunea este cea mai tare. Chiar daca si sufletul tau isi mai cere inca dreptul la liniste, la tandrete, la rasfat, vei descoperi cat de bine e sa lasi creierul sa dicteze calea in anumite situatii.


Taur


Lupta cu starea ta de emotivitate ajunsa azi la cote alarmante, care te poate face sa aluneci usor spre manifestari extreme ale emotivitatii: panica, lacrimi, depresie, teama. Cu un dram de vointa, poti depasi cu brio acest moment de slabiciune. Se stie ca esti un om al trairilor emotionale, dar de data aceasta trebuie sa demonstrezi ca din razboiul permanent dintre emotie si ratiune, tot ratiunea este cea mai tare. Chiar daca si sufletul tau isi mai cere inca dreptul la liniste, la tandrete, la rasfat, vei descoperi cat de bine e sa lasi creierul sa dicteze calea in anumite situatii.


Gemeni


Faci echipa buna cu un prieten apropiat, dar de data aceasta tu reprezinti latura rationala a acestui tandem iar celalalt e jumatatea ta emotionala. De obicei rolurile sunt exact invers, dar esti persoana cea mai potrivita pentru a analiza lucrurile corect pe toate fetele, pentru a lua decizii clare si ferme, pentru a intelege situatia la justa valoare, fara influente emotionale, asa cum ar face celalalt. Va completati perfect unul pe altul si ar merita sa folositi aceasta compatibilitate pe cat mai multe planuri.


Rac


Nu te astepta ca toata lumea sa aplaude faptele tale, chiar daca tu crezi la maximum in ele! Exact acele planuri care te entuziasmeaza pe tine mai mult sunt si cele mai controversate de ceilalti. Vei fi judecat, de unii injust, de altii corect, dar nu tine cont de etichetele pe care ti le pun acestia. Important e ca tu sa-ti duci mai departe planul la care iti aduci contributia cu multa pasiune, pentru ca, in final, faptele tale sunt cele care vor convinge. De judecati nu scapa nimeni, ba chiar pe tine te-ar putea motiva si mai tare, pentru a demonstra ca faci bine ce faci!


Leu


Esti mandru de tine, de realizarile despre care vorbesti tuturor celor pe care ii intalnesti, iar aprecierile sincere pe care le primesti, te motiveaza de minune. Meriti felicitari, deci nu e doar lauda de sine! Cand vezi cat de multa lume te aplauda pentru ceea ce ai realizat, prinzi curaj sa tintesti si mai sus, cu si mai multa incredere in fortele proprii. Telul pe care ti-l propui astazi, desi pare indraznet si foarte sus, este tangibil pentru unul ca tine tocmai pentru ca tot ce ai realizat pana acum a demonstrat ca esti capabil de orice, daca iti mentii stima de sine la cote maxime.


Fecioara


Singur, nu poti repara o situatie care te macina, dar cu ajutorul celor dragi, nimic nu ti se va mai parea la fel de greu! Ai pe cineva alaturi care pune umarul la problema ta, si cine altcineva te intelege si te sustine mai bine daca nu familia? Ajunge doar sa spui ce te doare si va sari in ajutorul tau la nevoie! Si tu ai facut la fel pentru ei cu alte ocazii, deci este modul lor de a-ti intoarce un serviciu similar pe care si tu l-ai oferit in momente critice. Nu tine doar pentru tine si nu insista sa te descurci singur! A recunoaste ca nu poti nu e o dovada de slabiciune, ci de incredere in ceilalti!


Balanta


Esti constient ca visul tau de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de vointa si munca, de o investitie masiva de energie, de timp, de idei, dar detii toate aceste valori la purtator pentru a-ti vedea visul implinit intr-o zi. Asteapta, incearca sa nu pretinzi rezultate rapide pentru ca nu acestea vor fi si cele mai bune! Cu cat construiesti mai lent acest edificiu, cu atat te vei bucura mai mult timp de efectele sale, ca atare fa pasi mici si crede cu tarie in sansele de reusita ale acestui mare plan.


Scorpion


Banii au un scop pozitiv astazi: acela de a oferi o bucurie unui numar mai larg de persoane. Esti darnic, gata de gesturi umanitare sau macar sa faci cinste prietenilor tai cu o ocazie speciala. Nici nu te uiti la bani daca ei sunt cheltuiti cu acest scop: acela de a aduce zambetul pe chipul celor pe care ii ai aproape. Si afacerile merg bine, fiind recompensat din plin pentru eforturile depuse in ultima vreme la un proiect in care ai investit tot ce aveai mai bun in tine. Esti convins ca viata iti ofera triplu decat oferi, de aceea dai cat poti!


Sagetator


A venit vremea sa te intorci un pic inapoi, la o etapa mai veche a unui proiect in desfasurare pe care nu ai incheiat-o cum trebuie atunci. Acum ai o solutie eficienta care merita aplicata si totul va ajunge mai usor la un nivel care sa-ti inspire incredere. Candva, nu stiai ce trebuie facut, erai complet debusolat, dar intre timp ai mai adunat ceva informatii si experienta si acum stii ce se cere. Fii pregatit deci sa inchei acel capitol ce ramasese in coada de peste in trecut, dar vei vedea ca a meritat sa-l lasi sa astepte, pentru ca rezolvarea de acum pare a fi cea mai buna.


Capricorn


Prezenta ta ii intimideaza pe unii incat ii vezi ca se retrag in banca lor si nu mai au curaj sa spuna nimic. E semn de respect, de admiratie, deci ai o oarecare autoritate asupra acestora si te poti folosi de aceasta postura pentru a-ti impune propriile reguli. Mai de frica, mai de respect, le vor accepta, deci acum e momentul tau de succes in fata rivalilor cu care te lupti pentru o pozitie. Detii un avantaj in fata lor si merita sa-l valorifici la maximum pentru a-ti asigura ascensiunea spre un scop pentru care si ceilalti se lupta, dar azi… tu esti favoritul!


Varsator


Muncesti cu sarg, dar fara prea multe satisfactii din cauza unora care comenteaza acid eforturile tale. E ca si cum ai da doar peste clienti carcotasi care cauta nod in papura, peste sefi pe care nu-i poti multumi nici daca te-ai da peste cap sau peste colaboratori care-l iau pe nu in brate si resping toate opiniile tale ca si cum ar fi imposibil de pus in aplicare. Vezi-ti mai departe de activitatea inceputa fara sa pui la suflet rautatile sau criticile care vor sosi din toate partile, pentru ca rezultatele finale vor vorbi de la sine si ii vor convinge chiar si pe cei mai negativisti.


Pesti


Ai mare grija la promisiunile altora, pentru ca esti tentat sa te bazezi pe ei si, mai tarziu, sa descoperi ca au fost vorbe in vant! Mai degraba nu le iei in seama sau astepti sa se tina de cuvant si abia dupa aceea sa extragi concluzii, pentru ca cineva se poate baga in treburile tale si, in loc de ajutor, sa vezi ca a declansat un dezastru. Nu te increde in cel care se bate cu pumnul in piept cu cate pot face pentru tine, pentru ca nu e nimic adevarat in aceste angajamente. Spune si el asa, sa se dea mare, dar cand vei avea nevoie de el cu adevarat, va da bir cu fugitii.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006211 (s)