News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

11 Octombrie 2016
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Berbec
Accepta pe cineva in viata ta si lasa-l sa iti arate tot ce ai ratat in ultimul timp. Nu ai niciun motiv sa opui rezistenta ideilor si posibilitatilor noi care apar.

Taur
Iti vin in minte idei pentru planuri marete, dar prea multa informatie s-ar putea sa te confuzeze. Nu te astepta sa intelegi totul deodata.

Gemeni
Schimbarile climatice te afecteaza si vezi lumea cu alti ochi, incepand sa constientizezi oportunitati pe care le-ai ignorat la inceput.

Rac
Vrei sa lasi trecutul in spate si sa inveti din greseli. Dezamagirile de care ai avut parte recent dispar treptat, o data ce alte persoane intra in viata ta.

Leu
Generozitatea si calmul sunt caracteristicile care te definesc azi, pentru ca reiei discutii aprinse din trecut, dar acum esti mai rabdatorv si ai mai multe date.  

Fecioara
Optimismul respinge orice simt al realitatii si poti cadea intr-o capcana, pentru ca nu vei avea dreptate. Impartaseste gandurile cu cineva ca sa-ti fie mai usor.  

Balanta
Precum nativul Leu, ai abilitatea de a reduce complexitatea discutiilor pe un subiect sensibil, in conversatii cu un final fericit.  

Scorpion
Daca asteptai momentul perfect pentru a sustine convingerile in fata celorlalti, acum e momentul. La serviciu se va ivi o dezbatere de la care nu poti lipsi.

Sagetator
Planurile de viitor le poti schimba numai daca iti schimbi atitudinea si visurile de pe termen lung. Ai grija ca o incredere prea mare de sine se poate transforma in aroganta.

Capricorn
Esti coplesit de speculatiile legate de potentialul carierei tale. Te poti simti putin ciudat la inceput, cand iti fortezi limitele, dar vei avea de castigat mai tarziu.

Varsator
Ca si Racii, renunti la ultimele urme de nesiguranta si incredere in tine. Vezi totul mult mai clar si stii pe ce cale sa mergi pentru a ajunge la succes.

Pesti
Se pare ca o iei pe urmele celorlalte zodii de apa si adopti idei noi, creative si le lasi pe cele vechi in urma, iar entuziasmul tau ii convinge si pe ceilalti. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006272 (s)