News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

29 Iulie 2016
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Berbec
Oportunitatile care pot duce la indeplinirea visurilor tale se pot ivi, astazi, dar nu intr-un mod foarte evident. Fii cu ochii in patru.

Taur
Problemele marunte se numesc asa dintr-un motiv; nu trebuie sa te stresezi prea tare din cauza lor. Altfel risti sa devii agasant pentru altii.

Gemeni
O zi propice pentru a face investitii financiare pe termen lung. Poti intra si intr-un parteneriat, dar alege cu atentie cu cine te asociezi.

Rac
O zi in care esti mai creativ ca de obicei. Te vei distra foarte bine daca adaugi cate o infloritura la fiecare actiune pe care o faci.

Leu
Incearca sa nu-ti epuizezi resursele pentru cauze care nu merita efortul. Gandeste bine fiecare pas si nu ceda incapatanarii care te guverneaza.

Fecioara
Este important sa fii conciliant, dar nu e cazul sa ajungi pres in fata altora. Daca cineva te jigneste, raspunde cu aceeasi moneda.

Balanta
Drumul stiut este cel mai bun, in cazul tau, astazi. Fereste-te sa te implici in lucruri pe care nu le stapanesti. Ai putea gafa.

Scorpion
Sa refuzi un dar e politicos, dar pagubos. Nu e cazul sa fii jenat daca ti se ofera ceva, chiar daca ti se pare ca nu meriti.

Sagetator
Chiar daca iti vine greu sa tii pasul cu vremurile, ar trebui sa faci un efort. Nu ai vrea sa fii lasat in urma si considerat depasit.

Capricorn
Fii suta la suta tu, astazi. Nu are rost sa fii doar un individ dintr-o turma, atata timp cat simti ca locul tau nu este acolo.

Varsator
O zi in care gratie elanului tau poti face progrese considerabile in proiectele tale. Atentie, insa, alti oameni ar putea sa te saboteze.

Pesti
O zi in care ai putea fi coplesit de invidie. Ti se pare ca toti prietenii tai au o viata mai buna si mai interesanta ca a ta. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007147 (s)