News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

13 Iulie 2016
1795 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop02
Berbec
Azi se da o lupta apriga intre instincte si ratiune. Ai porniri puternice intr-o anumita directie, desi logica iti spune ca e gresita.

Taur
Zilele de relaxare se apropie de sfarsit. Ai stat fara griji in ultima perioada, insa acum esti cotropit de vesti si cerinte de neevitat.

Gemeni
Are loc o incurcatura in grupul din care faci parte. Problemele care se ivesc nu te vizeaza direct, dar esti tentat oricum sa faci ordine.

Rac
Nimeresti la mijloc intr-o confruntare dintre doua tabere. Ti se cere sa servesti drept judecator. Ghideaza-te dupa fapte, nu dupa emotii.

Leu
Astazi este o zi in care nu respecti regulile, ci incerci sa le schimbi. Starnesti ceva valuri, dar nimeni nu se poate masura cu tine.

Fecioara
Fa un efort de a-ti transforma temerile intr-un imbold pentru a actiona in asa fel incat le elimini cauza. Ai sufcienta energie pentru asta.

Balanta
Cineva te ataca fara vreun motiv pe care sa-l poti intelege. Ideile tale sunt puse la indoiala. Trebuie sa cazi la un compromis.

Scorpion
Mare atentie la oamenii care vor sa te seduca cu promisiuni frumoase. Nu totul este ceea ce pare a fi. Verifica totul de doua ori.

Sagetator
Interactionezi cu multi oameni si, in functie de ce ti se spune, trebuie sa iei o decizie. Incearca sa privesti dincolo de masca fiecaruia.

Capricorn
O zi in care trebuie sa dai dovada de tarie de caracter. Planurile intocmite cu multa grija iti sunt zadarnicite. Ai grija cum te repliezi.

Varsator
Doua tabere se lupta sa te atraga fiecare in planurile ei. E greu sa iei o decizie, caci tabara la care tii mai mult are planuri mai proaste.

Pesti
Ai grija in fata cui deschizi gura, azi. Tonul tau glumet nu este cel mai potrivit. Incearca sa fii ceva mai sobru, pentru a nu gafa.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006210 (s)