News Flash:

AFIRMATII SOC! "Alegerile din 2009 au fost fraudate si o spun cu probe". Cine face aceste acuzatii incredibile

12 Aprilie 2017
939 Vizualizari | 0 Comentarii
alegeri locale
Fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate.

"Daca acest grup a fraudat alegerile e deja grup criminal organizat, iar dupa articolul lui Andronic Procuorul general trebuia sa se autosesizeze. Procurorul general trebuie sa porneasca o ancheta pentru ce s-a intalmplat la Oprea acasa. Vreau sa incep prin a sublinia apasat. Alegerile din 2009 au fost fraudate si o spun cu probe. Spre exemplu s-a cerut renumararea voturilor. CCR a apropbat renumararea voturilor nule. Au fost 135.000 de voturi nule, iar la sfarsitul numaratorii BEC a constata ca s-au furat 3000 de voturi", a punctat Traian Basescu.
Exista in preambulul articolului in care Andronic spune asa ”asteptati la intrare, presedintele e condus la masa, iar acolo i se spune ca acolo sta tot statul, noi va garantam al doilea mandat!” , de la aceasta fraza a pornit ideea ca povestea e legata de acel mandat. Maior era membru PSD cand l-am pus la SRI. Ca sa nu se interpreteze ca e pus de la mine. Stiam ca are comunciare cu PSD. In aceste conditii sa spui ca SRI a lucrat la fraudarea alegerilor in favoarea mea e o copilarie. Pe Kovesi cred ca avea vreo 29 de ani si am numit-o procuror general. A fost adusa de la Sibiu. Pe coldea l-am facut prim ajunct SRI cu gradul de maior. Va imaginati ca unul din ei si-ar fi putut vreodata permite sa spuna ca la masa aia sta tot statul? Ca le umpleam nasul de sange", subliniaza fostul presedinte.


Sistemul are o coloana vertebrala, politicienii vin si trec, insa sistemul ramane. Marea problema e daca sistemul ajunge sa functioneze pentru avantajele lui sau e un sistem care functioneaza pentru stat. La noi sistemul a derapat. Functioneaza pentru el".

Sursa: romaniatv.net 

traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005295 (s)