News Flash:

Aeroportul Traian Vuia din Timisoara trece la orarul de vara. Iata programul curselor

28 Martie 2015
1551 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroportul timisoara
Modificarile anuntate de reprezentantii Aeroportului International Timisoara sunt legate de orarul de curselor, de frecventa zborurilor, dar vor fi introduse si noi destinatii accesibile direct de pe Aeroportul Timisoara. De asemenea, din luna mai vor incepe si primele curse charter ale tour-operatorilor din turism catre Turcia si insulele grecesti.
„In sezonul de vara 2015, pasagerii vor avea parte de doua destinatii noi: Torino – un zbor regulat, cu o frecventa de doua ori pe saptamana – si Rhodos, o cursa charter saptamanala care nu a fost operata vara trecuta. In acest an, Aeroportul International Timisoara se afla intr-un trend ascendent in ceea ce priveste numarul curselor aeriene, numarul destinatiilor oferite si numarul pasagerilor”, a declarat directorul general al Aeroportului International Timisoara, Daniel Idolu.
Incepand cu luna aprilie va creste frecventa saptamanala a zborurilor spre si dinspre: Londra (de la 4 la 5 zboruri pe saptamana). Valencia (de la 1 la 2 zboruri pe saptamana), Bologna (de la 2 la 3 zboruri pe saptamana), Treviso (de la 2 la 3 zboruri pe saptamana) si va fi inclusa o noua destinatie – Torino, cu doua zboruri pe saptamana, scrie tion.ro.
O alta noutate este inceperea operarii pentru cursele de vacanta care vor zbura in perioada mai-septembrie: Antalya, Creta, Rhodos, Zakinthos si Skiathos. De asemenea, agentiile de turism ofera si destinatia Costa Brava (prin Barcelona).

Galerie Foto

orar_avion_timis
modificarile anuntate aeroportul timisoara daniel idolu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005532 (s)