News Flash:

Aeroportul Timisoara trece la orarul de iarna

22 Octombrie 2015
727 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroportul timisoara
Aeroportul International Timisoara anunta ca, incepand cu duminica, 25 octombrie 2015, intra in vigoare noul orar al zborurilor, valabil pana in 26 martie 2016. Modificarile sunt legate de orele de zbor si de frecvente. In perioada sarbatorilor de iarna, pot aparea modificari legate de suplimentarea unor curse sau anularea acestora, in functie de cerere. Companiile aeriene isi rezerva dreptul de a aduce modificari programului de zbor. 
Totodata, departamentele din cadrul Aeroportului Timisoara au demarat deja actiunile pentru trecerea la exploatarea de iarna. Toate utilajele care vor fi folosite in perioada de iarna au fost verificate si li s-au efectuat lucrari de intretinere pentru a se asigura functionarea acestora, in parametri optimi. 
De asemenea, au fost verificate si instalatiile de incalzire pentru a se asigura confortul pasagerilor in aerogara, dar si a personalului aeroportuar in cladirile administrative.
In ceea ce priveste aprovizionarea cu substante degivrante si antigivrante pentru aeronave, Aeroportul are in prezent un stoc de 15 de tone de lichid degivrant (care indeparteaza gheata) si 24 tone de lichid antigivrant (care previne formarea ghetii), iar pentru suprafetele de miscare (pista, cai de rulare, platforme de parcare aeronave, parcare) exista o rezerva de 5 tone substanta degivranta si doua tone de uree granule. Aceste cantitati vor fi reinnoite periodic, in functie de necesitati. Aeroportul detine si doua utilaje de degivrare pentru aeronave si alte doua pentru suprafetele de miscare.

companiile aeriene aeroportului timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1021 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031084 (s)