News Flash:

Aeroportul Otopeni a suplimentat posturile pentru controlul documentelor, din cauza aglomeratiei

22 August 2017
869 Vizualizari | 0 Comentarii
otopeni
Aeroportul Otopeni a suplimentat posturile pentru controlul documentelor, pe fluxul de sosiri, pentru fluidizarea traficului si diminuarea timpului de asteptare la controlul frontierei, se arata intr-un comunicat transmis, marti, de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB).
„Incepand cu aceasta saptamana, capacitatea de procesare a pasagerilor la intrarea in tara a fost extinsa cu inca doua ghisee, respectiv patru posturi de control al documentelor, pe fluxul de sosiri. Aceste posturi suplimentare, dedicate curselor charter, simplifica procesul de control, ceea ce diminueaza timpul de asteptare al pasagerilor la controlul documentelor”, a declarat directorul general al CNAB, Bogdan Mindrescu.
In prezent, pe fluxul de sosiri, pasagerii au la dispozitie 12 ghisee ale Politiei de Frontiera, cu 24 de posturi control.
„Am luat aceasta masura de eficientizare a fluxului de sosiri dupa ce, luna trecuta, am finalizat proiectul de optimizare a controlului de securitate al pasagerilor si bagajelor de mana, pe fluxul de plecari, la Aeroportul Henri Coanda”, a precizat Bogdan Mindrescu.
Pentru optimizarea controlului de securitate al pasagerilor si bagajelor de mana, la Aeroportul Henri Coanda au fost amplasate paturi de role la toate liniile de control de securitate pe fluxul de plecari. De asemenea, au fost instalate sisteme de recuperare a tavilor folosite pentru controlul bagajelor de mana, dar si statii de lucru pentru controlul secundar al acestor bagaje, al caror rol este de a permite controlul separat al bagajelor suspecte, evitand blocarea liniei de control pana la verificarea acestora. Mediafax.ro

aeroportul otopeni bogdan mindrescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006732 (s)