News Flash:

Aeroportul din Arad va opera in continuare in 2018 zborurile in Antalya, iar din 2019 si in Grecia

26 Noiembrie 2017
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroport

Pe aeroportul din Arad anul viitor vor continua zborurile având ca destinaţie Antalya, Turcia, iar din anul 2019 se intenţionează să se zboare şi spre Grecia, a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Claudia Boghicevici. 

Potrivit sursei citate, noua conducere a Consiliului Judeţean şi-a asumat obiectivul revitalizării Aeroportului Arad şi, după o perioadă de investiţii rezultatele au început să apară. 

"Consiliul Judeţean Arad s-a implicat foarte intens în relansarea Aeroportului din Arad. După o perioadă de pauză cauzată de lucrările la autostradă, aeroportul a repornit în perioada verii acestui an, cursele având ca destinaţie Antalya, Turcia. Două agenţii de turism au considerat Aradul atractiv, şi nu s-au înşelat. Gradul de ocupare al curselor a fost de peste 95%, ceea ce demonstrează potenţialul Aradului, determinând cei doi turoperatori să îşi extindă programul de chartere de vacanţă şi pentru anul 2018", a declarat Claudia Boghicevici. 

La rândul său, Mircea Grec, director interimar al aeroportului, a afirmat că acesta este pregătit să preia orice aeronavă mediu-curier. 

"Aeroportul Arad este certificat european, fiind compatibil cu orice aeronavă mediu- curier operată în prezent de companiile aeriene. Avem încă câteva probleme privind funcţionarea aeroportului, în special în ceea ce priveşte personalul acestuia, dar independent de aceasta, se poate spune că aeroportul este operaţional", a mai susţinut Mircea Grec. 

În continuare, vicepreşedintele CJ Arad a spus că pe Aeroportul Arad au fost un total de 30 de zboruri Arad - Antalya - Arad, în perioada iunie-septembrie, numărul pasagerilor care au călătorit cu aceste curse fiind de 10.830. 

"Suntem convinşi că anul 2018 va fi un an bun şi că rezultatele din vara acestui an se vor repeta. Muncim foarte mult pe dezvoltarea de rute noi, am avut şi avem legături foarte dese cu operatori aerieni. Am avut negocieri inclusiv cu reprezentanţii TAROMULUI, negocieri care încă nu s-au încheiat. Faptul că am investit într-un terminal nou şi că aeroportul este aproape de centrul oraşului, de zonele industriale şi de aeroport reprezintă un avantaj pe care îl susţinem în toate discuţiile cu operatorii aerieni", a mai spus Claudia Boghicevici. AGERPRES


antalya arad turcia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006063 (s)