News Flash:

Adriana Saftoiu vrea test de limba romana pentru candidatii la alegerile parlamentare

17 August 2016
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
parlament
Deputatul PNL Diana Tusa a comentat, miercuri, declaratia Adrianei Saftoiu care afirma ca ar vrea sa le ceara candidatilor un eseu privind motivatia de a candida, care sa fie scris cu „gramatica din dotare”, afirmand ca liberalii nu sunt agramati sau redusi mintal asa cum sugereaza colega ei.
“Nu am inteles niciodata, si nici nu cred ca o sa pot intelege, ce-i determina pe unii sa-si umileasca colegii, care este motivatia lor interioara pentru a face acest lucru... Mai mult, nu inteleg de ce sa ii supui unor umilinte publice in conditiile in care, stim cu totii, listele sunt deja batute in cuie, e drept! criteriile de desemnare inca nu…”, a declarat deputatul PNL Diana Tusa, in replica la postarea Adrianei Saftoiu.
Diana Tusa a sustinut ca liberalii nu sunt nici „agramati”, nici „asistati social” cum declara purtatorul de cuvant al PNL.
“Colegii mei nu sunt agramati, redusi mintal sau asistati sociali, cum sugereaza doamna Saftoiu. Unii dintre ei chiar lucreaza la Programul de Guvernare al ‪PNL‬. Sa intelegem ca acest program este facut de agramati si de oameni fara ocupatie???”, a scris Tusa.
Diana Tusa si-a incheiat interventia pe Facebook printr-un post-scriptum prin care i-a intrebat pe Ovidiu Raetchi‬, ‪‎Catalin Predoiu‬, Radu Zlati‬, Eugen Nicolaescu, precum si pe alti liberali “daca se baga la un eseu”.
“P.S. Chiar daca nu m-am inscris in simulacrul ”competitiei interne” pentru un nou mandat, sunt gata oricand sa particip la un concurs de gramatica a limbii romane cu fostul purtator de cuvant al lui Traian Basescu, doamna Saftoiu Adriana. ‪#‎OvidiuRaetchi‬, ‪#‎CatalinPredoiu‬, ‪#‎RaduZlati‬, ‪#‎AndreeaPaul‬,‪#‎MihaiVoicu‬, ‪#‎GheorgheIalomitianu‬, ‪#‎AlinaGorghiu‬, ‪#‎DanielGheorghe‬,‪#‎SulfinaBarbu‬, ‪#‎RazvanMironescu‬, ‪#‎HoriaCristian‬, ‪#‎AncaBoagiu‬,‪#‎DanCristianPopescu‬, ‪#‎EugenNicolaescu‬, va bagati la un ”eseu”?”, a intrebat Diana Tusa.
Purtatorul de cuvant al PNL, Adriana Saftoiu, a declarat ca se gandeste la posibilitatea de a le cere candidatilor sa scrie un eseu despre pentru care vor sa candideze la alegerile parlamentare.
”Ma gandesc cum ar fi sa am posibilitatea sa le cer tuturor celor care vor sa candideze sa scrie un eseu despre motivul pentru care vor sa candideze inca o data sau prima data. Fara sa fie ajutati de un consilier, de un prieten, de goagal. Sa scrie ei, simplu, care cred ca le este misiunea. Cu gramatica din dotare, fara sa fie obligati sa gloseze pe teme filosofice de morala politica”, a declarat purtatorul de cuvant al PNL, Adriana Saftoiu, pe Facebook.
Adriana Saftoiu a afirmat ca electoratul ar aprecia sinceritatea celor care vor recunoaste ca fara un loc in Parlament nu mai au nici un loc de munca
“Electoratul ar aprecia macar sinceritatea lor, chiar si a celor care vor recunoaste ca fara un loc in Parlament nu mai au nici un loc de munca. Cetatenii au dreptul sa stie cum isi prefigureaza misiunea viitorii candidati. De ce mai vor inca o data in Parlament sau pentru prima data”, a conchis Adriana Saftoiu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005635 (s)