News Flash:

Adrian Gurzau a lipsit de la sedinta de plen de marti in care se discuta retinerea si arestarea sa

4 Octombrie 2016
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
adrian gurzau
Deputatul PMP Adrian Gurzau a lipsit marti de la sedinta de plen in care se va lua o decizie legata de solicitarea DNA privind incuviintarea retinerii si a arestarii sale preventive.
In plen a fost prezentat raportul Comisiei juridice, care s-a pronuntat luni pentru incuviintarea retinerii si a arestarii preventive a deputatului PMP, acuzat de trafic de influenta in dosarul Carpatica Asig.
Votul secret cu bile - pentru retinere si, separat, pentru arestare - este programat dupa ora 13.
Procurorii DNA au cerut Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si a arestarii preventive a deputatului PMP Adrian Gurzau, acesta fiind acuzat de trafic de influenta in dosarul in care a fost retinuta Angela Toncescu, fost presedinte al Consiliului de Administratie al S.C Carpatica Asig. "In perioada 8 aprilie 2015 – 1 noiembrie 2015, inculpata Toncescu Angela, membru si incepand cu data de 2 iulie 2015, presedinte al Consiliului de Administratie al SC Carpatica Asig SA, i-a promis inculpatului Gurzau Adrian, deputat in Parlamentul Romaniei si administrator in fapt al unei firme, care a si acceptat promisiunea, intocmirea unui contract de prestari servicii intre firma respectiva, in calitate de prestator si SC Carpatica Asig SA, in calitate de beneficiar", a anuntat DNA intr-un comunicat de presa.
Potrivit sursei citate, contractul a fost incheiat la data de 2 noiembrie 2015 iar obiectul acestuia il constituia "furnizarea, de catre firma controlata de deputat, a unor servicii specializate de ”relatii clienti, info-line, contact center vanzare si marketing'', pe o durata minima de 5 ani", valoarea totala fiind de 270.000 de euro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005578 (s)