News Flash:

Adrian Despot vorbeste in premiera despre tragedia din Colectiv

4 Noiembrie 2015
1254 Vizualizari | 0 Comentarii
despot
Liderul trupei Vita de Vie, Adrian Despot, ranit in incendiul de vineri seara din Clubul Colectiv din Capitala, a declarat, marti, la Sibiu, ca majoritatea oamenilor implicati in dezastrul care a avut loc "nu erau pregatiti, de la institutiile statului pana la functionari".
Adrian Despot a participat, marti, la o intalnire cu studentii in Aula Magna a Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu, in cadrul evenimentului "Cum m-am recrutat. Povesti cu mine si despre tine", el spunand ca ii este greu sa le vorbeasca despre succes.
"Majoritatea oamenilor implicati in acest dezastru care s-a intamplat nu erau pregatiti, de la institutiile statului pana la functionari si asa mai departe... si este important sa vorbim despre succes si despre pasii pe care trebuie sa-i urmam ca sa fim pregatiti, sa fim pregatiti atat pentru noi, cat si pentru cei din jurul nostru (...) Nu sunt un speaker si sunt foarte afectat de evenimentele petrecute, n-am nicio idee cum o sa decurga aceasta intalnire intre noi. Invitatia a fost destul de veche, invitatia am primit-o acum doua luni de zile, mi-a placut foarte mult ideea si pentru ca sunt un om de cuvant am venit astazi in fata voastra, dar recunosc ca, practic, toata lumea s-a schimbat, cel putin lumea mea s-a schimbat, si n-am idee cum o sa decurga aceasta intalnire. O sa fie cel putin interesanta", le-a spus el studentilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006740 (s)