News Flash:

Adolescentii din Timis, suspectati ca au ucis un taximetrist, arestati preventiv pentru omor calificat

25 Iunie 2018
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
crima

Cei doi adolescenti de 15 si 17 ani, din judetul Timis, suspectati ca au ucis un taximetrist si apoi i-au aruncat trupul intr-o padure, au fost arestati preventiv, luni, pe o perioada de 30 de zile pentru omor calificat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat de presa transmis de Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, cei doi minori, in varsta de 15 si 17 ani, suspectati ca au omorat un taximetrist si l-au abandonat intr-o padure, au fost arestati preventiv, luni, pentru o perioada de 30 de zile, pentru omor calificat, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si furt calificat in scop de folosinta.

Conform anchetatorilor, cei doi adolescenti au planuit crima cu scopul de a face rost de o masina cu care sa fuga de acasa.

“In fapt, s-a retinut ca, in noaptea de 13/14.06.2018, dupa o intelegere prealabila privind uciderea unei persoane cu scopul de a obtine un autoturism pentru a fugi de acasa, cei doi minori au comandat un taxi pe care l-au asteptat in fata parcului din localitatea Darova, judetul Timis. Dupa urcarea in taxi, cei doi minori i-au aplicat conducatorului auto, in varsta de 77 de ani, mai multe lovituri cu cutitul in zona fetei, a gatului si a pieptului, provocand decesul victimei. Ulterior, cei doi minori au plecat cu autoturismul condus de unul dintre acestia, transportand trupul victimei intr-o zona forestiera din preajma Orasului Buzias, unde l-au abandonat, dupa care s-au deplasat cu autoturismul in Municipiul Timisoara. Corpul victimei a fost descoperit in data de 23.06.2018”, se arata in comunicat.


 


taximetrist omor calificat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006261 (s)