News Flash:

Adina Duicu, fiica fostului sef al CJ Mehedinti, admisa la trei facultati din cadrul TV Timisoara

30 Iulie 2015
534 Vizualizari | 0 Comentarii
adina duicu0
Adina Duicu, fiica fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu, cercetata pentru frauda la examenul de bacalaureat, a fost admisa la trei facultati din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, pe locurile bugetate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Adina Duicu a sustinut examen pentru admiterea la Facultatea de Drept din Timisoara, unde a obtinut nota 9,20, pentru admitere nota de la examen fiind cumulata cu media obtinuta la bacalaureat.
Potrivit tatalui Adinei Duicu, Adrian Duicu, nota finala cu care a fost admisa la Facultatea de Drept din Timisoara a fost 8,97, aceasta obtinand unul dintre locurile bugetate.
Totodata, Adrian Duicu a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX ca fiica sa a fost admisa si la Facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii, la Sectia de Administratie Publica, din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, in acest caz fiind vorba despre o admitere pe baza de dosar.
Duicu a mai spus ca fiica sa a fost admisa la locurile bugetate si la Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor, din cadrul aceleiasi Universitati de Vest din Timisoara, tot pe baza de dosar, insa ulterior s-a retras de la aceasta facultate.
Reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Mehedinti au declarat, miercuri, ca dosarul deschis in cazul posibilei fraude a probei de Chimie din cadrul examenului de bacalaureat sustinut de Adina Duicu la Liceul "Dierna", din Orsova, se afla in continuare in cercetare, ancheta nefiind definitivata pana in prezent.

Galerie Foto

Adina_Duicu
adina duicu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0948 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032579 (s)