News Flash:

Adevaratele motive pentru care femeile mimeaza orgasmul

2 Noiembrie 2015
1320 Vizualizari | 0 Comentarii
mimeaza
Un studiu publicat recent in “Archives of Sexual Behavior”, care a cuprins 71 de femei cu varste cuprinse intre 18-48 de ani, a confirmat ca femeile tipa si gempentru a-si convinge partenerul ca se simt grozav in pat.

“Nici cand au sau cand urmeaza sa aiba orgasm, femeile nu tipa, ci sunt mai degraba tacute”, spune cercetatorul Gayle Brewer, de la University of Central Lancashire, coautorul studiului.

Tipetele aparent incontrolabile sunt doar “teatru” pentru a grabi orgasmul partenerilor, atunci cand sunt plictisite, obosite sau cand actul sexual devine dureros. Alteori, incearca sa nu-si raneasca partenerii. Astfel, oamenii de stiinta au aflat ca 92% dintre femei mimau orgasmul pentru a creste stima de sine a partenerului si pentru a-l face sa se simta mai increzator in performantele lui sexuale, iar 87% din femei au dorit sa termine mai repede actul sexual. Majoritatea femeilor spun ca partenerii lor nu sunt satisfacuti pana ce ele nu ajung la orgasm si, atunci, singura modalitate de a nu-i rani este sa se prefaca, noteaza doctorulzilei.ro.

Un al treilea motiv pentru care femeile ajung sa mimeze orgasmul este acela ca nu stiu sa spuna nu si sa isi negocieze pozitia in cuplu.

Femeile si barbatii joaca roluri prestabilite in timpul actului sexual, spune psihologul Charlene Muehlenhard, coordonatorul unui alt studiu pe acest subiect. “Barbatii trebuie sa-i ofere femeii un orgasm, ca o incununare a muncii lui desavarsite. Si, pentru ca femeile nu ejaculeaza, barbatul trebuie sa se bazeze doar pe ceea ce spun ele, sau pe tipetele lor”.

 


studiu tipa gem orgasm incontrolabile teatru orgasmul partenerilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006525 (s)