News Flash:

Adelina Pestritu, un "dracusor" SEXY (FOTO)

18 Decembrie 2014
3550 Vizualizari | 0 Comentarii
Pisicoasa si mereu in contact cu admiratorii ei de pe Facebook, Adelina Pestritu a reusit sa schimbe recent macazul si sa aiba o... altfel de atitudine fata de cei care ii urmaresc activitatea.
Bruneta a postat o poza pe reteaua de socializare in care poarta pe cap o pereche de coarne, asemenea unui dracusor. Si parca nu era de ajuns, prezentatoarea TV se si stramba la cei care o privesc in fotografie.
“Keep calm and go to job”, a scris Adelina, in timp ce fanii, spre surprinderea tuturor, au apreciat postarea.
Toti i-au spus ca este un “dracusor” foarte frumos, cu ochii verzi. “Bravo exact asta fac acuma!”, “Dracusoara!”, “Frumoasa ca intotdeauna!”, i-au transmis admiratorii.
Ce fac Adelina si Speak de Craciun?
Pentru ca cei doi se iubesc mai mult ca niciodata, nici casatoria nu pare a fi prea departe. Asa se face ca Speak i-a pregatit o surpriza chiar de sarbatori.
“Am auzit ca artistul ar vrea sa o ceeara de sotie pe fata cu aceasta ocazie, insa nu vorbeste cu nimeni despre acest subiect. Ei oricum se comporta ca o adevarata familie, deci lucrurile decurg cat se poate de normal, chiar daca nu au nici macar un an de cand sunt impreuna", a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

Galerie Foto


pisicoasa adelina pestritu speak
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006290 (s)