News Flash:

Adelina Pestritu a nascut o fetita. Prima imagine cu Zenaida Maria

4 August 2018
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
adelina p

Adelina Pestritu a devenit mamica. Fosta vedeta TV a adus pe lume o fetita de nota 10, pe nume Zenaida Maria, pe care ea si iubitul ei, Virgil, o asteptau cu multa iubire si nerabdare. Micuta s-a nascut prin cezariana, are 49 cm si 2690 kg , iar totul a decurs perfect.

“A fost dragoste la prima vedere. Asa emotii nu am trait niciodata”, au fost primele cuvinte ale Adelinei.

''Astăzi s-a întâmplat minunea. Ziua de 3 august s-a transformat dintr-o dată fără doar şi poate în cea mai importantă zi din viaţa noastră. Zenaida Maria ne-a împlinit şi ne-a făcut cei mai fericiţi. Este un sentiment pe care nu-l putem descrie în cuvinte, oricât ne-am strădui”, a mărturisit proaspăta mămică.

Adelina a ţinut să împărtăşească această nouă experienţă şi pe blogul ei: “Este un sentiment pe care  nu-l putem descrie în cuvinte, oricât ne-am strădui. Atât eu, cât şi Virgil ne simţim copleşiţi de trăiri nemaipomenite. Nu ne vine să credem că acum suntem o familie adevărată şi avem rol de părinţi pentru micuţa noastră răsfăţată şi adorabilă. Este tot ce ne-am dorit şi suntem recunoscători pentru că am fost aleşi să-i fim părinţi! Odată cu venirea ei pe lume, am realizat ce înseamnă cu adevărat să fii fericit şi împlinit şi am văzut ce se poate naşte din iubire.

Singura noastră dorinţă este să fim sănătoşi, astfel încât să-i putem oferi o viaţă fără lipsuri şi să o putem face să se mândrească cu noi.

Nouă luni am aşteptat cu sufletul la gură această zi plină de noutate, emoţie şi lacrimi de bucurie. Mi-am imaginat-o în fel şi chip şi, indiferent de cât m-am pregătit pentru ea, tot mi s-a părut inimaginabil. Virgil nu a asistat la naştere şi l-am înţeles perfect. Dacă aş fi fost bărbat, aş fi reacţionat la fel. Şi mie mi-era teamă de operaţii, medici, săli de operaţie, bisturiu cu toate că, aveam încredere că totul va decurge perfect odată ce intru pe mâinile doctorilor’’.

 

Galerie Foto

adelina
adelina pestritu zenaida maria
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007580 (s)