News Flash:

Actrita Mihaela Arsenescu Werner, implicata intr-un accident rutier

29 Octombrie 2015
1202 Vizualizari | 0 Comentarii
mihaela arsenescu
UPDATE 12:10 - "Da, intr-adevar, am suferit acest accident. Am foarte multe contuzii, o fractura costala si sper sa pot juca in aceasta seara. Este un echipaj special care are grija de mine. A fost ceva foarte urat", a declarat actrita Mihaela Arsenescu Werner.

UPDATE 12:07 - "Actrita Mihaela Arsenescu Werner a suferit marti seara un accident de masina la Bucuresti. Actorii de la Teatrul National Iasi se afla la Festivalul National de Teatru pentru a juca piesa "Vizita batranei doamne". Autocarul teatrului cu care s-au deplasat a avut un incident in Capitala. La fata locului s-a prezentat un echipaj de politie si salvarea, iar medicii au constatat ca actrita s-a lovit in zona capului si si-a rupt o coasta, fiind transportata la Urgente. Desi starea ei de sanatate nu ii permite sa joace, Cristian Hadjiculea o obliga, pentru a adauga la reusitele sale si prezenta la Festivalul National de Teatru", se arata intr-un mesaj trimis pe adresa redactiei Buna Ziua Iasi.

STIRE INITIALA - Marti seara, una dintre actritele Teatrului National "Vasile Alecsandri" Iasi (TNI), Mihaela Arsenescu Werner, a fost ranita intr-un accident rutier, care s-a produs la Bucuresti. Potrivit primelor informatii, actrita a suferit mai multe contuzii si o fractura costala, insa starea acesteia nu este grava. Actorii se afla in Bucuresti unde urmeaza sa joace pe scena Teatrului National in spectacolul "Vizita batranei doamne".

iasi tni ranita accident rutier
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006706 (s)