News Flash:

Actorul Mircea Albulescu a fost operat pe cord, la Timisoara

27 Noiembrie 2014
1158 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea albulescu
Actorul Mircea Albulescu, internat la Institutul de Boli Cardiovasculare dinTimisoara, a fost supus unei interventii chirurgicale pe inima, in prezent aflandu-se in Sectia de Terapie Intensiva.
Surse din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timisoara au declarat corespondentului MEDIAFAX ca miercuri seara actorul Mircea Albulescu a fost supus unei interventii chirurgicale pe cord, echipa de medici care l-a operat pe actor fiind condusa de profesorul Marian Gaspar, seful Clinicii de Chirurgie Cardiaca.
In timpul interventiei, lui Mircea Albulescu i-au fost facute trei bypass-uri, intrucat in urma analizelor amanuntite s-a impus aceasta operatie, mai ales ca actorul avea montat un stimulator cardiac, mai spun sursele citate.
In prezent, actorul este internat la Sectia de Terapie Intensiva.
Anterior, purtatorul de cuvant al Institutului de Boli Cardiovasculare din Timisoara, medicul Alina Lupu, declara pentru MEDIAFAX ca actorul este ”stabil, constient si cooperant” si va mai ramane internat o perioada.
Potrivit medicilor de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, actorul Mircea Albulescu a fost supus si unei coronarografii, in cursul zilei de marti, procedura de diagnostic care permite verificarea conditiei arterelor coronare.
In noaptea de luni spre marti, actorul Mircea Albulescu s-a prezentat la Serviciul de Urgente al Spitalului Judetean din Timisoara, acuzand dureri in zona pieptului. Medicii de aici l-au transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din municipiu, unde a fost internat.
Mircea Albulescu se afla la Timisoara deoarece luni seara a avut loc in acest oras spectacolul "Badaranii", in care actorul joaca.
Mircea Albulescu a mai fost internat in ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau pe strada. Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind ca acesta a avut tensiunea marita.
Maestru al scenei si al filmului romanesc, Mircea Albulescu are 80 de ani si joaca pe scena Teatrului National Bucuresti. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008050 (s)