News Flash:

Actorul american Emile Hirsch a fost condamnat la inchisoare

18 August 2015
1239 Vizualizari | 0 Comentarii
Emile Hirsch
Actorul american Emile Hirsch a fost condamnat la 15 zile de inchisoare, luni, dupa ce starul lungmetrajului "In salbaticie/ Into the Wild" a recunoscut in fata unui judecator faptul ca a agresat fizic, in timpul unui festival cinematografic, o femeie care lucreaza ca producator de film.
Actorul, in varsta de 30 de ani, risca sa primeasca o pedeapsa mai mare, pentru agresiune cu circumstante agravante, in urma acelui incident. Pe 25 ianuarie, Emile Hirsch a agresat-o pe Daniele Bernfeld, imobilizandu-i gatul si capul, in clubul de noapte Tao din Park City, un oras din statul american Utah, in timpul Festivalului Sundance, informeaza Reuters.
Emile Hirsch risca sa primeasca o pedeapsa de cinci ani de inchisoare. Dar, in urma unei intelegeri cu Procuratura americana, starul american s-a prezentat la tribunal, luni, si-a recunoscut vinovatia si a beneficiat de o reducere de pedeapsa.
Actorul a fost deja transportat la inchisoarea Summit County unde isi va ispasi pedeapsa. El va trebui, de asemenea, sa plateasca o amenda de 4.750 de dolari si sa efectueze 50 de ore de munca in folosul comunitatii.
Actorul nu trebuie sa consume alcool si droguri in aceasta perioada si, daca va incalca termenii intelegerii, risca sa petreaca un an in inchisoare.
Potrivit documentelor prezentate la tribunal, Hirsch se afla sub influenta alcoolului atunci cand a contactat-o pe Bernfeld - care lucreaza ca producator de film pentru studiourile Paramount - in acel club de noapte, in jurul orei locale 03.15.
Dupa ce a imbratisat-o fortat, actorul i-a imobilizat gatul si capul, a tras-o peste o masa, apoi a tarat-o pe podea si a cazut peste ea.
Avocatul sau spune ca Emile Hirsch consumase foarte mult alcool si nu isi mai aminteste incidentul. De asemenea, actorul s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare la cateva zile dupa acel incident.
In afara de rolul din "Into the Wild", Emile Hirsch s-a remarcat si in filmul de actiune "Supravietuitorul/ Lone Survivor".

daniele bernfeld
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006422 (s)