News Flash:

Acestea sunt CELE MAI ROMANTICE ZODII

22 Martie 2017
1269 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop dragobete
Berbec
Aceasta zodie nu este niciodata plictisitoare, ba din contra, te poti astepta la provocarea romantica pe care o astepti de mult timp. Vei fi surprinsa de felul in care un Berbec isi exprima afectiunea.
Taur
Taurul este o persoana romantica si sentimentala. Iti poate oferi securitatea de care ai nevoie, simtindu-te intotdeauna protejata si iubita.
Gemeni
Gemenii sunt fiinte spirituale, cu un simt dezvoltat de a intelege oamenii. Aceasta zodie stie cum sa iti stimuleze mintea si corpul.
Rac
Un Rac te poate intelege mai bine decat oricine altcineva si va fi mereu langa tine. Aceasta zodie este minunata daca ai in vedere o relatie serioasa.
Leu
Leul are o prezenta impozanta pe care multi o pot gasi deranjanta. Vei stii mereu daca esti in preajma unui Leu, acesta iese mereu in evidenta.
Fecioara
Usor de multumit, aceasta zodie este foarte loiala. Are grija de dorintele tale si te respecta, asadar este greu sa nu te indragostesti de ea.
Balanta
Aceasta zodie are stilul si eleganta potrivita pentru a te impresiona. Balantele cuceresc usor pe oricine si ajung sa fie partenerul ideal.
Scorpion
Scorpionul este o alta zodie care te va impresiona cu siguranta. Puternici si sexy, nativii acestei zodii te vor face sa te indragostesti de ei fara sa iti dai seama.
Sagetator
Aceasta zodie te va ajuta intotdeauna sa te simti bine. Pe de-o parte, Sagetatorul este foarte rational, te poate asculta si te poate intelege, iar pe de alta parte, este foarte amuzant. Pregateste-te pentru momente memorabile!

Capricorn
Cei din zodia Capricorn sunt foarte muncitori si determinati, asadar se vor stradui sa te cucereasca. Nu se vor da batuti, indiferent de cat timp va dura pana ca tu sa ii iubesti.
Varsator
La aceasta zodie vei aprecia originalitatea. Fiind destul de independent, nativul Varsator nu este considerat cel mai romantic semn al zodiacului.
Pesti
Pestii sunt altruisti si intuitivi. Aceasta zodie va face orice ca sa te vada fericita, asta insemnand ca nu va uita de romantism.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004863 (s)