News Flash:

Acestea sunt cele mai antipatice zodii

17 Septembrie 2017
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0
Uneori, atragem in jurul nostru ceea ce suntem! Daca avem o stare interioara de zile mari, atunci vom deveni un magnet pentru oameni prietenosi si calzi. Insa situatia poate sta si invers! Iata care sunt zodiile care reusesc sa atraga cel mai repede antipatii si sa trebuiasca sa faca fata multor energii negative.

Berbec

Berbecii, in special femeile-Berbec, au o fire foarte directa si spun lucurilor pe nume, fara tact. Berbecii sunt ambitiosi, independenti, optimisti, dar si foarte artagosi. Asadar, un prieten Berbec va fi intotdeauna foarte sincer cu tine, chiar daca vei primi din partea lui o varianta de adevar extrem de dura. Din aceasta cauza, Berbecul se numara printre semnele zodiacale care isi atrag antipatii ce ajung sa se transforme dusmanii foarte repede.

Leu

Un semn astral egocentric, expansiv, exaltat, foarte popular. Este un deliciu sa fii in preajma Leului, sa-i asculti glumele, sa te lasi fermecata de nativul acestei zodii. Nu te vei plictisi niciodata in compania Leului si vei afla cele mai interesante puncte de vedere. Lider innascut, Leului ii poarta Sambetele foarte multe persoane, invidioase pe calitatile sale de cuceritor si enervati de popularitatea, de aroganta, incapatanarea si de atitudinea de ”Stie-Tot” a acestuia.

Scorpion

Scorpionul este loial, pasional, dinamic si un bun observator. Tocmai aceasta din urma calitate ii face probleme pentru ca, ajunge sa devina paranoic in legatura cu anumite persoane despre care incepe sa creada ca ii sunt dusmani. De aici va izvori o atitudide negativa fata de aceste persoane care, la randul lor ii vor raspunde cu aceeasi moneda. Pentru ca sunt destul de capriciosi, nu reusesc sa tina prietenii pe termen lung, iar amicii pe care ii au la un moment dat ajung sa se transforme in cei mai aprigi critici ai Scorpionului. Dusmania fata de Scorpion nu va trece toata viata, pentru ca, dotati cu o memorie de elefant, nu iarta si nu uita, motiv pentru care nu-si va mai dori sa reia legaturi distruse candva.

antipatii energii negative berbec leu scorpion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009972 (s)