News Flash:

Aceste condimente adaugate in iaurt topesc pana la 3kg in doar 7 zile!

27 Noiembrie 2017
1480 Vizualizari | 0 Comentarii
iaurt 640x425

Iaurtul este un produs cu nenumarate beneficii pentru organismul nostru. El contribuie la absorbtia hranei, vindeca microflora intestinala, intareste imunitatea, previne flatulenta si poate fi consumat de persoanele care au intoleranta la lactoza.


In plus, iaurtul poate fi folosit in calitate de aliment dietetic cu ajutorul caruia putem slabi, daca stim cum anume sa-l utilizam. In combinatie cu diferite condimente iaurtul arde grasimile, reduce pofta de mancare si accelereaza metabolismul.
Daca nu esti interesata sa slabesti ci doar sa-ti faci o microflora intestinala buna, iti recomandam sa amesteci 500 ml de iaurt, 1 lingurita de ghimbir ras, 1 lingurita de scortisoara si 1 lingura de miere. Consuma aceasta cantitate de bautura in decursul unei zile si flora ta intestinala va deveni sanatoasa.

Daca vrei sa slabesti fa urmatoarele lucruri:
1. Pentru a arde grasimile, amesteca intr-un pahar de iaurt 1 lingurita de patrunjel tocat si 1 lingurita de pulbere de seminte de fenicul. Bea aceasta bautura dimineata in loc de micul dejun. Cu 3 ore inainte de somn mai serveste o portie de acest iaurt.

2. Pentru a reduce apetitul, da prin razatoare sau blender 5 mere si amesteca-le cu 300 ml iaurt. De asemenea, adauga si scortisoara dupa gust. Acest amestec la fel se consuma in loc de micul dejun si poate fi servit la cina.

3. Pentru a grabi arderea grasimilor, amesteca 250 ml de iaurt sau chefir cu 1 lingurita de piper rosu si praf de turmeric dupa gust. Acest amestec se serveste cu 2 ore inainte de culcare.
Ia aminte: Foloseste doar iaurt natural, care nu are un termen de valabilitate mai mare de o luna.


iaurtul organismul hranei microflora intestinala imunitatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004682 (s)