News Flash:

Aceste 10 adevaruri le-am inteles prea tarziu. Ii previn pe cei de 30 de ani

12 Iulie 2018
945 Vizualizari | 0 Comentarii
adevar

Donna Ashworth este un cronicar popular, autoarea mai multor carti renumite precum „Biography of a Small Mountain”, „Against this Ground” si „Arizona Triptych”. In acest articol pentru Ladies pass it on, ea a impartasit cu noi cateva ganduri intelepte.

1. O mare parte din viata noastra se iroseste pe urmarirea unor teluri false si aspirarea spre unele idealuri false. In ziua in care vei constientiza asta, vei incepe sa traiesti cu adevarat.

2. N-o sa le poti face pe plac tututor si intotdeauna. Te rog, incepe cu tine si cu cei apropiati, ceilalti sunt ocupati de propria persoana.

3. Lupta cu imbatranirea este ca incercarea de a prinde vantul. Invata sa savurezi din ceea ce ai. Corpul tau se modifica, dar intotdeauna a fost asa. Nu irosi timpul, incercand sa anulezi acest fapt, in loc de asta schimba-ti atitudinea si gaseste frumusetea acestei etape.

4. Numeni nu este perfect si nimeni nu este nu adevarat multumit de destinul sau. Atunci cand vei constientiza asta, te vei elibera de comparatii si judecari. Asta chiar elibereaza.

5. Nimeni nu vede ceea ce faci bine, toti vad ceea se faci gresit. Cand vei intelege asta, te vei orienta doar spre propriile motive si vei incepe sa primesti mult mai multa placere de la viata.

6. Cu siguranta, o sa regreti ca ai irosit prea multi ani pentru autocritica, dar cu cat mai repede vei face o intelegere cu sufletul tau, cu atat mai bine. Corpul tau este uimitor si important, dar nu te defineste.

7. Sanatatea ta este importanta, dar stresul, frica si grijile sunt mult mai distructive decat orice mancare sau bautura gustoasa, la care renunti. Fericirea si pacea sunt cele mai bune medicamente.

8. Cine o sa te tina minte si de ce este un aspect important al imbatranirii. Iubirea si intelepciunea ta vor trai mult mai mult decat orice obiect material, pe care il creezi. Istoriile tale o sa le auda si stranepotii.
9. Noi suntem aici nu pentru mult timp, dar daca vom merge impotriva vantului, existenta noastra poate deveni o incercare dificila. Viata nu este o lupta, este o aventura.

10. Bea intotdeauna sampanie de calitate si foloseste ceea ce anterior lasa-i pentru „zile negre”. Nimeni nu are garantia zilei de maine. Astazi este un cadou, de aceea il numim prezent. Mananca, bea si fii fericit!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004882 (s)