News Flash:

Acest papagal isi cere portia de rasfat in cel mai dragalas mod. VIDEO FABULOS

10 Februarie 2017
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
papagal alb
Foarte multi papagali isi gasesc un camin definitiv alaturi de stapani iubitori care sunt dispusi sa le ofere multa grija si bineinteles multa atentie. Fiind niste pasari extrem de rasfatate, nu e de mirare ca acestea isi doresc sa fie mereu bagate in seama, in caz contrar lucrurile nu au cum sa fie prea linistite.
Pasarea din aceste imagini se bucura nespus de afectiunea primita din partea stapanului sau. Cu mangaieri delicate el isi alinta micuta pasare si pare dispus sa faca acest lucru atata timp cat este nevoie. Nici nu ar avea incotro, avand in vedere ca papagalul devine foarte vocal atunci cand prietenul sau uman ar dori sa se opreasca.
De nenumarate ori simpaticul inaripat se intoarce catre stapanul sau, atragandu-i parca atentia sa nu il priveze de acest rasfat. Dar asta nu e tot! Cu atat mai amuzant este faptul ca pe parcursul intregii filmari acest papagal nu conteneste sa scoata tot felul de sunete sau chiar sa enunte propozitii intregi. Intrebarea „Ce faci?” repetata de mai multe ori, precum si cuvantul „simpatic”, isi au cu siguranta locul in aceasta scena minunata.
Ca rasplata pentru gestul sau plin de afectiune, papagalul ii transmite stapanului sau o multime de pupici. Comportamentul acestei pasari nu are cum sa nu ne aduca instantaneu zambetul pe buze. Dragalasenia sa este cu siguranta si motivul pentru care primeste foarte des aceste mangaieri.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008067 (s)