News Flash:

Acest caine s-a apropiat de bebelusul care dormea. Ce a urmat este UIMITOR - VIDEO FABULOS

13 Februarie 2017
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
catel cu bebel
Un catel va fi intotdeauna un ajutor de nadejde pentru toata familia care l-a adoptat, dar mai ales pentru copilul langa care creste intr-o armonie deplina. Patrupedul din aceste imagini si-a luat in primire rolul de bona si cu multa naturalete il inveleste pe micut adunand paturica in jurul lui.
Ce poate fi mai dragalas decat imaginea acestui catelus grijuliu care apropiindu-se de bebelusul care dormea linistit in patul din dormitor il inveleste cu multa delicatete pe micut astfel incat acesta sa se odihneasca cat mai bine.
Patrupedul isi foloseste botul pentru a impinge patura spre bebelus astfel incat aceasta sa acopere corpul mic al copilului din toate partile. E uimitor cu cata grija se asigura patrupedul ca bebelusului ii va fi bine si suficient de cald in paturica lui moale si pufoasa asemenea unui cer senin plin de stele.
Adeseori unele dintre responsabilitati sunt preluate cu succes de animale de companie adoptate, in special cainii. Patrupezii pot participa efectiv la viata de familie prin prisma inteligentei lor dovedite pot rezolva fel de fel de sarcini. Suntem siguri ca oricine si-ar dori sa aiba alaturi un animal de companie precum acest catel loial, care este un adevarat sprijin pentru activitatea din familia care l-a adoptat.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007123 (s)