News Flash:

Acest barbat din Timisoara a trait COSMARUL vietii lui dupa ce i-a trimis o fotografie unei femei, pe Facebook. Ce a urmat este SOCANT

3 Septembrie 2015
1208 Vizualizari | 0 Comentarii
profa2
Un barbat din Timsoara a ajuns sa fie santajat dupa ce s-a imprietenit cu ceea ce parea a fi o femeie pe Facebook. In spatele contului se afla, de fapt, un barbat in varsta de 49 de ani.
Potrivit anchetatorilor, suspectul si-a facut un profil fals pe Facebook. S-a imprietenit cu victima si l-a convins pe barbat sa ii trimita poze in ipostaze indecente. Ulterior, individul l-a contactat pe cel cazut in plasa si i-a cerut bani pentru a nu face publice imaginile.
Victima a anuntat politia abia cand nu a mai putut sa faca rost de bani, dupa ce platise deja 25.000 de euro. Cel care il santaja a fost prins in timp ce primea o noua transa de 1.400 de euro.
Totul a inceput in luna noiembrie din 2014, cand victima s-a imprietenit pe Facebook cu ceea ce a crezut ca este o femeie. Contul respectiv avea la profil o imagine cu o fetita de cinci ani. Victima s-a gandit ca profilul ii apartine mamei fetitei. „Aparea acolo o fata, dar pe pagina aparea o alta varsta, apareau jocuri. Am intrat in dialog, 'ciao, ce faci?', daca ne-am putea cunoaste... Tipa a acceptat imediat", a declarat victima. Inainte de a fi stabilita intalnirea, suspectul a cerut o imagine indecenta, pe care barbatul a trimis-o, scrie gandul.info.
Cei doi s-au intanit apoi, dar victima a avut o surpiza cand a constatat ca in spatele contului era de fapt un barbat. „M-am dus si de acolo am fost preluat si dus intr-un apartament, unde am fost batut si pus sa semnez niste hartii cum ca eu as vrea sa o violez pe acea minora. Ca sa nu faca public, mi-a cerut o suma de bani. La inceput 7.000, apoi 12.000, in final 26.000. Am vandut casa, pamanturi”, a mai spus barbatul.
Infractorul a fost arestat preventiv si risca sa petreaca sapte ani dupa gratii. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1100 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004890 (s)