News Flash:

Acest amestec te face sa pierzi 10 kilograme in 2 saptamani! Consuma-l dimineata pe stomacul gol…

23 Iunie 2018
1053 Vizualizari | 0 Comentarii
leac

O femeie a consumat timp de 3 saptamani hrean cu lamaie. Dupa aceasta perioada, medicilor nu le-a venit sa creada ce i s-a intamplat femeii. Iata despre ce este vorba.

Femeia care a consumat lamaie cu hrean timp de 3 saptamani a avut parte de o surpriza placuta si neasteptata. La finalul celor trei saptamani a scapat de mai multe kilograme. Asta fara a se infometa si fara a renunta la anumite feluri de mancare. De asemenea, nu a facut nici foarte multa miscare.

Ai putea incerca si tu acest truc simplu si eficient daca vrei sa scapi de kilogramele in plus. Ai nevoie de cateva ingrediente pe care le gasesti cu usurinta. Poate le ai deja in bucatarie.
Ai nevoie de urmatoarele ingrediente pentru a pregati amestecul ce te va scapa de greutatea in exces: 3 lamai, 125 de grame de hrean si 3 linguri de miere.
Primul pas este foarte simplu. Nu trebuie decat sa dai hreanul pe razatoare. Dupa aceea vei spala lamaile, dar nu le vei curata coaja. Pune fructele intr-un blender, dupa care amesteca-le cu hreanul. La final trebuie sa pui mierea in amestec. Dupa aceea trebuie sa amesteci bine cele trei ingrediente.

La final, nu trebuie decat sa pui totul intr-un borcan de sticla. Amestecul se va pastra in frigider. Este bine sa se consume in fiecare zi, timp de 3 saptamani, acest amestec. Se recomanda cate o lingura inainte sau dupa masa.
Astfel, vei reusi sa scapi de kilogramele in plus. Este un truc simplu si eficient pe care il poti incerca si tu. Rezultatele vor fi vizibile dupa mai putin de o luna, spune femeia care a incercat acesta reteta pentru a slabi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006163 (s)