News Flash:

Acest aliment ramane nedigerat 2 ore in stomacul tau si asta nu e tot..

1 Iulie 2018
966 Vizualizari | 0 Comentarii
aliment

Medicii au ajuns sa considere unul dintre cele mai consumate alimente drept moarte curata. Taiteii la punga sunt extrem de ieftin, accesibili oricui, insa sunt foarte periculosi pentru sanatate.Celebra supa la plic a capatat teren mai ales ca in ultima vreme oamenii nu mai au timp sa gateasca, asa cum o faceau pe vremuri.

Oamenii si-au pierdut rabdarea si din cauza asta si-au pus sanatatea in pericol. Putini stiu ce presupune, de fapt, consumul de mancare care se face repede precum taiteii pregatiti special, concentrati pentru supa de pui (dar fara pui).

Cercetatorii de la Universitatea Baylor ii avertizeaza pe americani sa fie atenti la consumarea noodlesilor. Acestia sustin ca taietii din comert contribuie la aparitia unor modificari metabolice legate de afectiunile cardiovasculare, diabet si accident vascular cerebral.Acesti taieti fac parte din lista alimentelor ultraprocesate care sunt vandute in magazine. In videoclipul de mai jos medicii si oamenii de stiinta iti demonstreaza ca acesti taitei se digera foarte greu.

Organismului ii trebuie doua ore pentru a digera noodlesii. Vezi an filmuletul de mai jos ce se intampla in organismul tau in cele 2 ore:

Ce nu stiai despre taietii instant:

Foarte multe persoane mananca taitei instant. Se gasesc in toate magazinele, nu costa mult. In plus, se prepara usor, ceea ce este perfect pentru persoanele cu un program incarcat, care nu mai au timp sa gateasca.Insa, specialistii atrag atentia asupra faptului ca acest aliment nu este sanatos si ar trebui sa fie evitat. Iata despre ce este vorba.

Taiteii instant sunt pastrati prin diferite metode mai mult timp pe rafturile magazinelor. Insa nimeni nu stia pana acum ce se intampla cu acest aliment imediat ce ajunge in stomac.Doctorul Braden Kuo de la Spitalul General din Massachusetts a facut un studiu pentru a afla ce se intampla in stomac si in tractul digestiv dupa ce oamenii consuma taitei instant. Cand a facut acest experiment, doctorul a folosit o camera video de marimea unei pastile.
In timpul studiului, doctorul a observat ca apar contractii la nivelul stomacului atunci cand este consumat acest aliment. De asemenea, a facut un alt stuiu, pentru a compara rezultatele. In cadrul celui de-al doilea studiu, a observat ce se intampla in corpul uman atunci cand sunt consumate alimente proaspete sau taitei facuti acasa.In urma studiilor, specialistul a ajuns la concluzia ca dupa o ora sau doua dupa ce au fost mancati, taiteii instant din comert inca nu erau dgerati in totalitate. Studiile nu au fost foarte ample, deci nu se poate spune cu exactitate daca, intr-adevar, astfel de alimente sunt foarte daunatoare sanatatii.

Doctorul Kuo isi doreste sa faca mai multe cercetari pentru a afla daca digestia lenta afecteaza cantitatea nutrientilor pe care corpul ii absoarbe.Asadar, este bine sa acorzi atentie alimentelor pe care le consumi. Studiile arata ca taiteii instant nu sunt benefici pentru organism.

Galerie Video


medicii taiteii punga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008056 (s)