News Flash:

ACEASTA RETETA SECRETA vindeca tot organismul. Iata cat de usor se prepara

2 Februarie 2016
261946 Vizualizari | 0 Comentarii
reteta secreta
Remediile naturiste castiga tot mai mult teren in fata tratamentelor medicamentoase, care, in tot mai multe boli crunte, nu mai au nici un efect decat acela de a prelungi agonia. Reteta de mai jos isi va curata vasele de sange. De asememea, este un medicament excelent care iti detoxifica rinichiificatul,colonul. Este excelent si pentru creier, dar si pentru cei care au avut si au probleme cu inima. 

Pentru a o prepara ai nevoie de: 400 de grame de grau, 15 lamai, 12 catei de usturoi, 1 kilogram de miere de albine, 400 de grame de nuci. Puneti 400 grame de grau intr-un borcan si turnati apa. Dupa 12 ore, se strecoara totul. Dupa o zi, vor aparea primii germeni de grau. Urmatorul pas este sa macini graul germinat, cateii de usturoi si nucile. Taiati cinci lamai cu tot cu coaja si puneti-le in blender.

Amestecati apoi toate ingredientele. Restul de lamai ramase trebuie sa fie stoarse, iar sucul se toarna peste compozitie. Adaugati mierea si incorporati totul. Este important sa folositi doar o lingura de lemn. Leacul se pastreaza in borcane, la frigider. Se poate folosi abia dupa o perioada de macerare de trei zile. Se consuma cate 1-2 linguri cu 30 de minute inainte de a lua micul dejun si pranzul, dar si chiar inainte de culcare. Acest tratament se face doar 30 de zile pe an. 

remediile naturiste boli crunte efect medicament rinichii ficatul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006174 (s)