News Flash:

Aceasta este cea mai puternica arma impotriva bolilor de inima si a acumularii de grasime - Cum o prepari

13 Noiembrie 2017
13194 Vizualizari | 0 Comentarii
varza 1

Varza murata, precum si orice alt aliment fermentat, furnizeaza beneficii importante pentru sanatate. Poate ramane proaspata mai mult timp decat crezi si dupa ce vei citi urmatoarele moduri prin care iti poate imbunatati sanatatea, o vei introduce din ce in ce mai des in alimentatie.

Beneficiile verzei murate asupra sanatatii

Imbunatateste digestia.
Avand un continut ridicat de fibre, face varza murata cea mai buna alegere cand vine vorba de digestie normala, pierdere in greutate si sanatatea optima a sistemului digestiv. Imbunatateste activitatea intestinelor, previne constipatia, balonarea si crampele.
Mai mult decat atat, consumul regulat de varza murata previne dezvoltarea unor grave probleme de sanatate, precum cancerul de stomac si de colon.

Citeste si Fa asta si vei scapa de durerile articulare si de picioarele umflate cat ai bate din palme

Creste nivelul de energie.
Varza murata imbunatateste energia, metabolismul si circulatia datorita nivelului ridicat de fier pe care il contine. Lupta impotriva oboselii si a durerilor de cap si previne anemia.

Creste imunitatea.
Una din cele mai bune cai pentru a-ti intari sistemul imunitar este sa ai un aport mare de vitamina C si acest aliment contine o cantitate mare. Nivelul crescut de vitamina C ajuta la producerea de colagen si de globule albbe, precum si la regenerarea celulara.

Reduce inflamatiile.
Acest aliment contine agenti anti-inflamatori cunoscuti ca antioxidanti. Daca il consumi zilnic, vei scapa de durerea partilor inflamate ale corpului tau.

Intareste oasele.
Varza murata contine un nivel ridicat de vitamina K – vitamina care ajuta la producerea proteinei responsabile de reglarea mineralizarii oaselor. Aceasta intareste oasele si previne osteoporoza.


Previne cancerul.
Mai multe studii au aratat ca varza murata contine antioxidanti care sunt suficient de puternici pentru a ucide radicalii liberi – principalul factor pentru dezvoltarea celulelor canceroase.

Imbunatateste sanatatea inimii.
Varza murata asigura proprietati care protejeaza inima multumita nivelului ridicat de fibre. Fibrele protejeaza impotriva afectiunilor cardiovasculare prin prevenirea efectelor negative ale colesterolului in artere.

Imbunatateste sanatatea pielii si vederea.
Acest aliment contine un nivel crescut de vitamina A, care este extrem de benefica pentru piele si vedere Aceasta vitamina reduce aparitia ridurilor si a rosetei si scade riscul cataractei si al degenerescentei maculare.


varza murata reduce inflamatiile intareste oasele previne cancerul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006982 (s)