News Flash:

Aceasta este BAUTURA MIRACULOASA pentru silueta ta

24 Mai 2016
1420 Vizualizari | 0 Comentarii
suc sanatate
„Bautura fericirii” e hranitoare si savuroasa. Poti sa o bei dimineata – in loc de cafea sau in loc de mic dejun. La pranz, in loc de desert. Seara, in loc de cina sau in completarea cinei. Si intre mese, in loc de gustare. Tu alegi cand o bei si ce loc ii rezervi. Si ideal ar fi sa bei 2 pahare pe zi.
Te intrebi probabil ce e cu aceasta bautura „a Fericirii”, atat de… cameleonica…? Ei bine, nu ai nevoie decat de 3 ingrediente: banane, lapte, scortisoara.
Pentru o portie, cureti o banana si o pui in shaker. Adaugi 100 ml de lapte, iar cand amestecul e gata – o jumatate de lingurita de scortisoara macinata. Daca nu ai un shaker, tai banana in felii subtiri, o pui intr-o cana si o zdrobesti cu furculita, amestecand puternic, pana incepe sa se lichefieze. Adaugi laptele si scortisoara. Pregatita astfel, poate ca nu este o bautura foarte fina si vei avea nevoie si de o lingura, dar cu siguranta e la fel de eficienta si de delicioasa.
Dupa cum se observa, aceasta este reteta unui milkshake de banane, aromat cu scortisoara. Pare banal. Dar ce trebuie sa stii abia acum urmeaza:
Bananele contin triptofan, o proteina pe care organismul nostru o transforma in serotonina, responsabila pentru starea noastra de bine si de relaxare. Vitamina B6 din banane regleaza nivelul glucozei in sange, ceea ce iarasi ne imbunatateste starea de spirit. In plus, s-a dovedit ca bananele reduc riscul tensiunii arteriale si al accidentului vascular cerebral, in schimb de ajuta sa te concentrezi (mai mult decat o cafea) si sa acumulezi mai bine noi informatii. Baut dimineata, milkshakeul de banane te ajuta sa te trezesti si sa ai o forma buna toata ziua. Iar daca ai avut o noapte lunga (ori esti mahmur) sterge orice urma de oboseala.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006159 (s)