News Flash:

Aceasta bautura poate topi grasimea abdominala chiar si pe timpul somnului

3 Octombrie 2017
969 Vizualizari | 0 Comentarii
bautura
Un abdomen suplu si sanatos nu trebuie neaparat sa arate ca-n reviste! Important este ca gradul de adipozitate sa nu fie prea accentuat, deoarece surplusul de grasime viscerala te predispune la o serie de imbolnaviri, dintre care unele chiar grave.
Grasimea viscerala joaca un rol esential in protejarea organelor interne impotriva socurilor mecanice. In limite normale, acest strat de grasime este benefic pentru corp, doar ca zona abdominala este si cea mai predispusa la ingrasare.
Excesul de grasime viscerala te predispune la un risc crescut de hipertensiune, diabet de tipul 2, boli de inima, dementa si anumite forme de cancer, printre care si cancerul mamar si cancerul de colon.
Potrivit medicului Kristen Hairston, profesor asistent de endocrinologie si stiinte metabolice la Institutul de Medicina Wake Forest, grasimea joaca un rol activ in organism, unde produce „numeroase substante nocive”. Atunci cand greutatea corporala scapa de sub control, grasimea in exces ajunge sa se depoziteze in cele mai neobisnuite locuri.
Este esential sa scapi de surplusul de grasime abdominala si sa aduci stomacul la o forma sanatoasa. Excesul de grasime abdominala, in special de grasime viscerala, este un factor de predictie pentru bolile cardiovasculare, diabetul de tipul 2, sindromul de rezistenta la insulina, si anumite tipuri de cancer. Daca problemele de greutate nu se regleaza prin exercitii fizice si regim alimentar, inseamna ca sunt implicati si alti factori precum varsta inaintata, activitatea hormonala si unii factori genetici.
Desi pare greu de crezut, bauturile naturale chiar ajuta la slabit. Este necesar, insa, ca aceste cure sa fie tinute pe perioade mai indelungate pentru a obtine rezultate. Nu este suficient sa iei doua inghitituri din cand in cand ca sa dai jos burta.
Detoxifierea corporala asigura o curatare interioara esentiala absorbtiei nutrientilor. Atunci cand organismul detoxifiat este hranit cu o alimentatie sanatoasa, practic construiesti un zid protector impotriva bolilor asociate.
Bautura pe care ti-o prezentam in continuare este perfect naturala. Aceasta accelereaza metabolismul, intareste imunitatea si sustine procesul de slabire corporala.
Grasimea abdominala este inamicul nr. 1 mai ales pentru sexul slab, asa ca, doamnelor, veti ajunge sa indragiti mult aceasta bautura sanatoasa!
Ingrediente necesare:
– 1 castravete
– O legatura de patrunjel
– 1 lingurita de ghimbir ras pe razatoare
– ½ de lamaie proaspata
– 1/3 cana de apa
Text preluat de pe secretele.com

sanatos adipozitate grasimea viscerala 1 castravete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006616 (s)