News Flash:

Accident tragic in judetul Arad. Un TIR a izbit doua autocare pline cu muncitori

3 August 2015
1523 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd1

O persoana a murit si alte noua au fost ranite intr-un accident produs, luni dimineata, pe DN 79, in judetul Arad, unde un  a lovit un autobuz cu muncitori, care a fost proiectat pe camp, si a acrosat un al doilea autobuz, traficul fiind blocat la ora transmiterii acestei stiri.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Ovidiu Liber, accidentul a avut loc pe DN 79, in zona localitatii Nadab, unde un TIR a lovit doua autobuze care circulau in acelasi sens, unul in spatele celuilalt.

Primul autobuz, in care se aflau aproximativ 15 muncitori, a fost izbit puternic, fiind proiectat pe camp, iar al doilea, in care se afla doar soferul, a fost acrosat si a ramas pe sosea.

Soferul primului autobuz lovit a murit in urma accidentului, iar noua pasageri au fost raniti. O femeie si patru barbati au suferit rani grave si au fost preluati de ambulante si echipaje SMURD, fiind transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad. Ceilalti patru raniti au refuzat sa fie dusi la spital si au primit ingrijiri la locul accidentului. 

La ora transmiterii acestei stiri, circulatia pe DN 79 este blocata in zona accidentului, pentru efectuarea cercetarilor, politistii estimand ca va fi reluata in conditii normale in jurul orei 08.30.

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005594 (s)