News Flash:

ACCIDENT TERIBIL la Remetea! Un microbuz s-a rasturnat

11 Septembrie 2015
1289 Vizualizari | 0 Comentarii
micriobuz
Accident teribil de circulatie, joi dupa-amiaza, la intrarea in localitatea Remetea Mare dinspre Timisoara. Un microbuz s-a rasturnat si trei persoane au ajuns la spital. Soferul, un tanar de 23 de ani nascut in Mehedinti, dar care locuieste la Timisoara, mergea spre Bucuresti, unde trebuia sa returneze un microbuz, care era inchiriat de la o firma. In masina se mai aflau inca trei persoane, intre care si un copil de 13 ani, un tanar si inca o tanara.
Din primele informatii, la intrare in Remetea dinspre Timisoara, soferul a franat in curba, microbuzul a derapat si s-a rasturnat in afara partii carosabile, pe sensul opus de mers, scrie tion.ro.
In urma accidentului, copilul a fost la un pas sa ramana invalid. Muncitorii de la o fabrica din zona, care au asistat la accident, au vrut sa dea o mana de ajutor. Acestia au legat microbuzul cu un cablu si au incercat sa il traga cu un motostivuitor, fara insa a observa ca piciorul acestuia a ramas blocat sub microbuz. Din fericire la locul accidentului au ajuns de urgenta doua echipaje de descarcerare ale ISU Banat, care i-au oprit pe muncitori si au reusit sa ii scoata copilului piciorul de sub masina.
De asemenea, au intervenit prompt si doua echipaje de ambulanta, dintre care una SMURD, care au transportat victima la spital, dar si pe sofer si pe tanara care se afla in microbuz, pentru ingrijiri medicale. Acestia nu prezentau insa rani care sa le puna viata in pericol. Celalalt pasager din microbuz a scapat doar cu cateva zgarieturi, asa ca nu a fost necesara transportarea sa la spital.

remetea mare timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006989 (s)