News Flash:

ACCIDENT TERIBIL cu patru victime! Un microbuz a iesit de pe sosea si s-a rasturnat in sant

14 Ianuarie 2016
1429 Vizualizari | 0 Comentarii
microbuz in sant
In urma cu cateva minute pe DN28 A a avut loc un accident rutier grav soldat cu victime. Din primele informatii aflate de reporterii nostri ajunsi la fata locului reiese faptul ca soferul, un barbat din Republica Moldova, a adormit la volan si a pierdut controlul microbuzului. In acel moment masina a intrat intr-un cap de pod si s-a rasturnat. 
"Un barbat, sofer pe un microbuz cu numere de inmatriculare din republica Moldova, a pierdut controlul directei de mers in timp ce se afla pe varianta de ocolire a suburbiei Blagesti, a intrat intr-un cap de pod si s-a rasturnat. In urma impactului patru pasageri au necesitat ingrijiri medicale de urgenta. Cel mai grav pare a fi chiar soferul. La fata locului au ajuns trei echipaje a serviciului de Ambulanta, o masina SMURD, pompierii care au necesitat sa intervina pentru descarcerarea victimelor si politistii rutieri pentru fluidizarea traficului si cercetari", au precizat autoritatile prezente la fata locului.

Vom reveni cu amanunte

UPDATE: Soferul se numeste Eduard Scrob si are 45 ani iar pasagerii: Ludmila Sofianciuc - 62 ani, Nina Ivanova - 58 ani toti din Republica Moldova si Kraudshnaide Raisa, 61 ani din Germania. Victimile accidentului erau constiente. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1343 (s) | 43 queries | Mysql time :0.021746 (s)