News Flash:

Accident rutier provocat de o... albina

8 August 2016
1301 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
O familie formata din trei persoane - parintii si un copil de 6 ani - a ajuns la spitalul din Deva cu mai multe traumatisme, in urma unui accident de circulatie care a avut loc sambata dupa-amiaza pe raza orasului Simeria, soferul vinovat de producerea evenimentului sustinand ca ar fi fost muscat de o albina. 
''Soferul de 36 de ani este din comuna Soimus, judetul Hunedoara, si se deplasa pe DN 7. La iesirea din orasul Simeria, spre Deva, a patruns pe contrasens si s-a tamponat cu un autoturism care venea din sens opus. Conducatorul auto a declarat ca ar fi fost muscat de o albina si, din reflex, a miscat de volan, intrand pe contrasens'', a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, Bogdan Nitu. 
Pentru salvarea victimelor, la fata locului s-au deplasat trei echipe de prim-ajutor de la Serviciul Judetean de Ambulanta si de la SMURD, alaturi de un echipaj al pompierilor militari si o masina de descarcerare. 
Ranitii au fost transportati la spitalul din Deva, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, Anemona Doda. 
Traficul in zona accidentului a fost restrictionat pana la finalizarea masuratorilor care se impun in astfel de situatii. 
Politistii continua cercetarile pentru a stabili toate elementele care au dus la producerea accidentului. AGERPRES/
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006895 (s)