News Flash:

Accident munca mortal la Timisoara! Un muncitor a murit dupa ce a fost prins sub componentele metalice ale unei sonde petroliere

13 Decembrie 2015
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Un muncitor care incerca sa citeasca ceasul unei sonde petroliere din parcul Calacea 3 de langa Timisoara a murit, sambata, dupa ce a fost prins sub componentele metalice ale sondei, reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Timis incepand o ancheta, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Mirela Draghicioiu, a declarat ca accidentul de munca a avut loc in localitatea Satchinez, politistii fiind sesizati ca un barbat de 49 de ani, operator extractie titei si gaze la o societate, a vrut sa citeasca ceasul unei sonde petroliere, insa a fost prins sub manivela contragreutatii.
Colegii acestuia au sunat imediat la numarul de urgenta 112, insa medicii ajunsi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul muncitorului.
Inspectoratul Teritorial de Munca Timis a deschis o ancheta in acest caz.
In zona Calacea 3, din apropiere de comuna Satchinez, judetul Timis, se extrag de zeci de ani titei si gaze cu ajutorul sondelor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006116 (s)